Pluspunten

Epdm pakket besteld,goede kwaliteit ook de bij behorende lijm is er in voldoende hoeveelheid bij,dat maakt dat een beetje handige doehetzelver er makkelijk mee kan werken zonder geknoei omdat half weg de lijm op is(maak ik regel matig mee als ik verf bestel) ik ga voor mijn garage zeker nog een beroep doen op interexpress groetjes Leon

wij hadden geluk bij het afleveren mijn vrouw was om 12 uur eens naar huis gereden van haar werk en 10 minuten later werd het pakket geleverd.Er moet iemand thuis zijn om af te tekenen,niet altijd makkelijk al je met twee weg werken bent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering goede informatie

After sales onvoldoende

Pluspunten

Website is redelijk duidelijk, spullen correct en op tijd geleverd. Goede telefonisch hulpdienst. Geleverde pakket compleet met redelijk duidelijke werkbeschrijving.

Het bestellen van een pakket incl hemelwaterafvoer heb ik ervaren als knullig, Het type afvoer moest apart worden aangegeven zonder keuze menu, of ik heb het niet begrepen. Overigens geen problemen met uitleveren ondervonden.

Pluspunten

Pluspunten

Top verzorging van de bestelling. Totaal pakket zeer aanbevolen, van alles voldoende bij geleverd.

Meer keuze mogelijkheden betreffende de trimmen, (Kraal).

Pluspunten

Correcte afhandeling Alles volgens afspraak Vriendelijk personeel

Pluspunten

Snelle Levering

N.v.t

Pluspunten

Snel en accuraat.

Pluspunten

Prima communicatie per email en levering conform opdracht en op tijd.

geen

Pluspunten

Goede prijzen, en snelle levering.

Pluspunten

Goede communicatie en reageert snel.

Aangeven dat wanneer PIR en EPDM op een plat dak gelegd wordt dit behoorlijk meer lawaai geeft binnenshuis. De PIR gaat als klankkast fungeren. Misschien dat rubber tegels dit een beetje gaat dempen. Moet dit voorlopig nog aanzien.

Pluspunten

Goede kwaliteit / snelle levering / verzorgde gebruikers handleiding.

Omschrijving doorvoer-slab mag wat duidelijker. Kreeg iets simpelers aangeleverd dan verwacht en zou dit niet hebben besteld.

Pluspunten

Goede en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt en keurig afgeleverd

Pakketten waren bij ons aan huis geleverd terwijl het naar de klant moest. Is allemaal goed gekomen gelukkig!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog geen ervaring. Ik ga het pas in september leggen. Het pakket ziet er goed uit

Pluspunten

zeer vlotte afhandeling, niets op aan te merken

Pluspunten

Snelle bezorging Goed product Goede prijs/kwaliteitverhouding Bestelling goed ingepakt Netjes per mail een productverwerkingadvies ontvangen

Pluspunten

Goed te benaderen per telefoon. Nemen de tijd voor je vraag. Zaken worden snel opgelost.

Geef in de informatie meer uitleg over de uitvoeringsomstandigheden van het product. Bijvoorbeeld verwerking in de felle zon. Maar ook bij vocht. Vertel dat er na verwerking blazen en vouwen kunnen ontstaan. Zo voorkom je onzekerheid over de juiste verwerking bij de klant.

Pluspunten

Snelle afhandeling / levering

Pluspunten

Vlotte levering. Heel vriendelijke klantenservice. Beste prijs kwaliteit die ik online heb gevonden.

Vlijtweg 7

8191 JR Wapenveld