Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk en goed geholpen. Ze hebben mij gebeld op de avond dat de producten verzonden werden, erg attent!

Pluspunten

Prima service en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- nette uitleg - volledige levering - goede hulp via de telefoon

- iets meer uitleg over de aansluiting van een dakafvoer

Pluspunten

Prima levering. Gebruiksaanwijzing bijgeleverd, was duidelijk.

Pluspunten

Levering perfect conform belofte op de website, producten netjes verpakt, goede handleiding meegeleverd. Contact over bevestiging van de levering verliep wel weer perfect, erg klantgericht, deskundig en vriendelijk.

Iets eerdere bevestiging dat de leverign op tijd zal kunnen plaats vinden.

Pluspunten

Alles snel, voldoende en top geleverd! Bellen pro-actief op om je te updaten over je bestelling

geen

Pluspunten

Prima service. Ook na het plaatsen van de bestelling!

Pluspunten

Na de bestelling en kort voor de verzending tot de ontdekking gekomen dat ik een te kleine hemelwaterafvoer heb besteld. Daarover gebeld met EPDM XL en zonder meerkosten wordt een grotere hemelwaterafvoer in de verpakking gedaan. Chapeau!!

Telefonische bereikbaarheid zou iets beter kunnen.

Pluspunten

Pluspunten

alles prima verpakt en geleverd. Ik was een onderdeeltje vergeten en deze is kostenloos toegestuurd! Top service!

Pluspunten

- goed advies - heldere instructies - fijne webshop - aardige klantenservice - top product!

- same day delivery of in ieder geval afdekzeil in same day delivery. (Nu had ik de EPDM de volgende dag, maar ik werd wel netjes geadviseerd over tijdelijk afdekken)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Makkelijk betalen Duidelijke website

Alleen af te rekenen wanneer je je opgeeft voor de nieuwsbrief (ongewenste plicht)

Pluspunten

Snelle levering, ook als er iets fout gaat wordt het snel opgelost.

Feedback vice versa.

Pluspunten

Goed bereikbaar per telefoon. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed materiaal en snelle levering.

Per mail moeilijker te communiceren.

Pluspunten

goede bereikbaarheid, snelle en vriendelijke service

Pluspunten

Na een online bestelling ben ik keurig gebeld zodra de bestelling was aangeboden aan DHL. Alles uitstekend verpakt. Er was zelfs een roller meegeleverd die ik niet besteld had. Kortom, zeer positief.

Pluspunten

Houden zich aan de afspraken en tijd van levering, denken met je mee in oplossingen en kwaliteit, ben zeer tevreden met de geleverde bestelling.

Qua bezorging misschien indien mogelijk iets exactere tijd aan geven,van 8 uur s'morgens tot18 uur s'avonds is wel lang om thuis te blijven, zeker als mensen overdag werken, suggestie een afhaalpunt?

Pluspunten

Nette service en nemen alle tijd of je te woord te staan en dingen uit te leggen

Pluspunten

Overzichtelijke website die goed functioneert! Ook hebben ze een mooie complete collectie. Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij anderen!

Mogelijk in de toekomst instructievideo's op de webshop? En de handleiding verder uitbreiden met afbeeldingen?

Pluspunten

Snelle levering en goede adviezen. Levert een totaalpakket voor het dak.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering bestelde producten

Pluspunten

Goeie prijs, netjes op tijd geleverd,

Vlijtweg 7

8191 JR Wapenveld

31 (0)85 0656814

Over EPDM XL

Möchten Sie EPDM-Folie und EPDM-Dachfolie schnell, einfach sowie günstig bestellen und gleichzeitig gut beraten werden? Dann sind Sie bei uns richtig! EPDM XL ist Lieferant von hochwertiger, europäischer EPDM-Folie der Marke Tytane. In unserem Onlineshop finden Sie alles rund um Ihr professionelles EPDM-Dach – und das zu einem ausgezeichneten Preis-Leistungs-Verhältnis.