Pluspunten

Snel en korekt ...prijs kwaliteit ok

Pluspunten

Snelle levering en goed advies .

Pluspunten

Goede informatie verstrekking, snelle service, terugkoppeling informatie, verzendinformatie werd gecomminuceerd.

Pluspunten

+Zeer snelle levering +Overzichtelijke/Duidelijke website +Goede kwaliteit +Voordelige prijzen

Pluspunten

Zeer goed advies en snelle levering.

Pluspunten

Goede levering, geleverde materialen stralen kwaliteit uit en waren goed verpakt. De verwerking ga ik pas over een paar weken doen dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Pluspunten

Goede website, duidelijk en overzichtelijk. Levertijd conform afspraak ; werd zelfs nog gebeld.

Zou handog zijn dat als je inlogt, dat dan het winkelmandje bewaard blijft. Twee dagen later moest ik het bestelproces opnieuw doen....

Pluspunten

Goed te bereiken. Klant vriendelijk. Duidelijk.

Pluspunten

netjes gecommuniceerd en verstand van zaken. Aan de telefoon gehad voor toelichting en dachten mee. netjes geleverd, aanrader, kwaliteit trouwens erg goed.

geen.

Pluspunten

Super snel top

Pluspunten

Het telefonisch contact heb ik als zeer positief ervaren: goede informatie en meedenkend met de klant. Levering was keurig volgens afspraak, de dag van tevoren werd de levering nog een keer telefonisch bevestigd.

Pluspunten

Komen hun afspraken na Prijs is uitstekend

Pluspunten

Het bestellen en het contact is goed

Levering via DHL voor ons onduidelijk. Moesten vanaf 8 tot 1800 wachten zonder dat er door DHL een verwachte levertijd wordt doorgegeven. Dit was achteraf doordat de lijm gezien wordt als gevaarlijk stof.

Pluspunten

Heel goed geholpen en zelfs nog gebeld over de levering en de prijs is concurerend

Nee wij zijn uiters tevreden

Pluspunten

Hoge Produkt kwaliteit, lage verzendkosten, snelle levering.

Alles was ok

Pluspunten

goede kwaliteit

Epdm dakleer was exact op maat gemaakt en geen extra spelruimte. Dat was heel heel heel irritant tijdens het werken. het mag 15 cm extra gerekend worden.

Pluspunten

vriendelijkheid en behulpzaam

meer duidelijkheid over openingstijden. Stonden op vrijdagmiddag 13.00 uur voor dichte deur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ruim assortiment

sneller en beter communiceren over de voortgang van de bestelling. verzending is duur.

Pluspunten

Perfect en alles correct geleverd. Goede handleiding er bij geleverd.

Pluspunten

Door een meetfout hadden we precies een stuk EPDM besteld dat 1 m te kort was. Nadat ik een email gestuurd had werd ik gebeld dat ik het pakket terug mocht sturen en na een bijbetaling voor die ene meter een nieuw stuk zou krijgen. Wat een geweldige service! Waar vind je nog dat internetwinkels actief meehelpen jouw stommiteiten op te lossen? Het pakket was overigens keurig verzorgd met een geprinte handleiding, kwalitatief zeer goed materiaal en binnen enkele dagen in huis. Hartelijk dank EPDM XL!!!

Pluspunten

zeer goede kwaliteit en voor een scherpe prijs !

Vlijtweg 7

8191 JR Wapenveld

31 (0)85 0656814

Over EPDM XL

Möchten Sie EPDM-Folie und EPDM-Dachfolie schnell, einfach sowie günstig bestellen und gleichzeitig gut beraten werden? Dann sind Sie bei uns richtig! EPDM XL ist Lieferant von hochwertiger, europäischer EPDM-Folie der Marke Tytane. In unserem Onlineshop finden Sie alles rund um Ihr professionelles EPDM-Dach – und das zu einem ausgezeichneten Preis-Leistungs-Verhältnis.