Snel geleverd!

Beter dan verwacht mbt leveren en iets langer dan ik besteld had, wat toevallig heel goed uitkwam!

netjes verpakt, snel geleverd.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Doen wat ze zeggen.

Niet te duur. Vriendelijke klantenservice en lossen een probleempje meteen op. Top.

Snel bezorgd

EPDM is snel bezorgd, moet nog geïnstalleerd worden

Nvt

bestelling snel geleverd

Alle materialen zijn zeer snel en perfect verpakt geleverd. Duidelijke handleiding meegeleverd. Zeer tevreden. Heel klein puntje van aandacht: voor de daktrim worden er geen schroeven meegeleverd. Dit zijn speciale schroeven die we op het moment van montage toch nog even snel moesten gaan halen in een bouwmarkt. Misschien een tip om dit wel even op de website te vermelden dat deze niet automatisch worden meegeleverd.

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Go3de prijzen, snelle levering

Goede instructiefilmpjes op de site en via de mail.

Op mijn verzoek de volgende dag al geleverd.

Prima spullen en topservice.

Goede uitleg om klus uit te voeren

Het werken met dit materiaal was voor mij de eerste keer. Het is prima gelukt met de video instructie van jullie site. Ik heb een hoektrim en 50 schroeven overgehouden. Kan ik dit retour sturen ?

Goed materiaal,snel geleverd

Goed /tevreden

Goede en snelle levering

Spullen met 2 dagen binnen. Alleen waren ze de koppelstukken van de daktrim vergeten. Maar na een telefoontje waren ze de volgende dag geleverd. Prima geregeld.

Snelle, correcte levering

De site is duidelijk. Veel nuttig tips om de EPDM folie te verwerken. De bestelling was ook zeer snel en correct geleverd Dik tevreden. Aanrader

Snelle levering en prima in orde

Miste alleen mijn gratis voetbal, grapje

Alles op tijd, 1 onderdeel waren ze vergeten bij de zending maar 1 telefoontje en de volgende dag was het in huis

Epdm hemelafvoer besteld meestal volgende dag ophalen maar belde dat ik het die dag nodig had geen punt super service

Snel en goed

Ik heb al meer bij epdmxl gekocht. Ook nu was het weer goed en ik ben tevreden.

Correcte levering, goed materiaal

Goed telefonisch contact

Snelle levering netjes verpakt! Helemaal top

Complete dakpakket besteld voor toch een fors bedrag maar geen EK bal ontvangen mijn zoontje zat er nog zo op te wachten Jammer

Supersnellelevering

S'avonds 21:00 besteld en binnen 40 uur in mijn handen. Super snel geleverd. Goede materialen A-kwaliteit. Inclusief instructie hoe je het epdm moet leggen. Dit bedrijf was al aanbevolen door een vriend van mij.

Geleverd zoals beloofd met prima instructiefilms op YT

De info op de website vind ik duidelijk. Ik kon goed vinden welke spullen en hoeveel ik nodig had. De standaardbreedtes goed bekijken zodat je slim inkoopt. Alle bestelde zaken werden snel en goed geleverd, binnen de toegezegde termijn. Ook de mail met de instructievideo's was leerzaam. Ik ben een tevreden klant en het resultaat is mooi.

Goede informatie op de site.

De levering van het totaalpakket is heel snel gegaan. De levering is voorzien van een duidelijke handleiding en zelfs voor een leek, goed uitvoerbaar. Een goede voorbereiding is uiteraard bepalend voor een goed resultaat.

Zeer snelle levering

Goede prijs

Vlijtweg 7

8191 JR Wapenveld

31 (0)85 0656814

Over EPDM XL

Möchten Sie EPDM-Folie und EPDM-Dachfolie schnell, einfach sowie günstig bestellen und gleichzeitig gut beraten werden? Dann sind Sie bei uns richtig! EPDM XL ist Lieferant von hochwertiger, europäischer EPDM-Folie der Marke Tytane. In unserem Onlineshop finden Sie alles rund um Ihr professionelles EPDM-Dach – und das zu einem ausgezeichneten Preis-Leistungs-Verhältnis.