Iets meer dan een jaar geleden heb ik een hondekar gekocht. De kar staat droog geparkeerd en wordt normaal gebruikt, zowel qua bereidbare ondergrond, tijd, afstanden, belasting enz. Maar al snel (na een half jaar ongeveer) gingen de wielen kaduul staan en was het binnenwerk van de as 'op'. Huisdierenplezier heeft dadelijk een nieuw paar wielen opgestuurd, waarvoor dank. Service dus helemaal OK! Echter, na iets meer dan een jaar brak de lassing onder aan de kar aan de verbindingsstaaf naar de fiets (en dit onderweg al rijdende), wat zeer gevaarlijk was voor zowel de hond als de fietser. Reden: inferieure kwaliteit van de lassing, snel doorroesten, snel afpellen van het lakwerk. Ook op andere plaatsen al snel roestvorming door slechte coating lak. Het canvas van de kar is niet waterafstotend dus in de regen kan je er niet mee buiten. De ritssluitingen zowel bij mijn kar als bij die van een kennis (aan wie ik de kar nota bene had aangeraden) zijn ook van slechte kwaliteit: ze begonnen te scheuren en open te springen. De reflectors vallen er snel af (je merkt dat niet, dus die ben je kwijt). En het stiksel van de ritssluitingen begint snel uit te rafelen. Mijn advies: koop geen goedkope kar voor je lieve huisdier. Koop stevig en degelijk materiaal, ook al betaal je meer. Ik heb de lassing zelf laten herstellen en huisdierenplezier heeft die kosten terug betaald. Fijn, maar de 'onderhandelingen' die eraan vooraf gingen, voelden niet aan als fijne after service (eerst was het mijn fout, dan wilde hun leverancier niet zijn verantwoordelijkheid opnemen, dan stelde men mij een kortingsbon van 20 euro voor op een aankoop van een nieuwe kar van 120 euro...). Kwaliteit kar: inferieur. Service: dubieus.
We vinden het erg vervelend te vernemen dat je ontevreden bent over jouw bestelde product. Ik heb het geheel even bekeken en zie dat er inderdaad veel contact is geweest aangaande een oplossing. We betreuren het enorm dat het bestelde product niet naar wens is echter zijn wij in de veronderstelling dat het uiteindelijk netjes met je is opgelost en dit ook naar tevredenheid is gebeurt voor je. Mochten wij je nog ergens bij kunnen helpen ben je natuurlijk altijd welkom ons te contacteren.
vlug geleverd --top
Bestelling via internet geplaatst, binnen 2 dagen thuis. Goed verpakt en volgens de beschrijving op de site. Prima service
Wat fijn, bedankt voor jouw revieuw!
Vlotte en duidelijke afhandeling. Ondanks dat het gekochte product door een buitenstaande firma gemaakt werd, is toch alles heel vlot en vloeiend verlopen. zeker een aanrader voor in de toekomst!
Een bench gekocht met grote korting. Super! Alles vlot verlopen. Eerste bestelling bij deze webwinkel maar ik kom zeker terug.
Heb gisfer een hamsterkooi Daisy besteld, waarvan het radje kapot was geleverd doordat het iets te goed verpakt was, heb de schadeformulier ingevuld die gemakkelijk in te vullen is by het kopje klantenservice, vandaag kwam gelijk al het njeuwe radje, superservice!!!
Vriendelijk bedankt voor jouw compliment, Geniet van het nieuwe verblijf voor jouw huisdier!
Wij kochten een bench voor een grote hond. Het frame was zo fragiel dat onze pup na 1 nacht zichzelf bevrijdt had en de bench geheel verwrongen is. Weggegooid geld. Deze kwaliteit hadden ze nooit mogen aanbieden en gewoon moeten afkeuren.
Vriendelijk bedankt voor jouw terugkoppeling aangaande de bestelde bench. Ik heb de bestelling even bekeken en zie dat er is gekozen voor een instap model hondenbench. Deze benches zijn geschikt voor honden welke gewend zijn in een bench te verblijven voor een tijdje. Wanneer je op zoek bent naar een bench voor een pup welke nog moet wennen aan het verblijf in een bench raden wij aan voor een zwaardere kwaliteit te gaan. Deze liggen in prijsklasse wat hoger maar zijn opgebouwd uit zwaardere materialen en draaddiktes. Deze informatie geven wij specifiek, ook bij het product om problemen te voorkomen. We betreuren het enorm dat het bestelde product hierdoor niet naar wens is maar doen er alles aan onze klanten zo goed mogelijk te informeren voor aankoop van een product. Mochten we je hierbij nog kunnen helpen, ben je natuurlijk zeker welkom ons te contacteren.
toen er een parkietje bij ons kwam aanvliegen hebben we hem in de douche gelaten, ondanks verwoede pogingen werd de eigenaar niet gevonden, toch na een week dan maar een kooi besteld, op de dag dat de kooi bezorgd zou worden stond de eigenaar van het vogeltje voor de deur. Kooi aan de deur geweigerd. Was geen enkel probleem, geld werd terug gestort en een vriendelijke mail wisseling om de reden. Kortom, dit bedrijf snapt het. Ga zeker weer bestellen als ik wat nodig heb.
Ten eerste wat fijn dat je het vogeltje hebt opgevangen. Natuurlijk willen we graag met je meedenken. Fijn dat je onze service als prettig ervaren hebt! We zien je graag nog eens terug.
Iets besteld wat nogal groot is maar ze doen hun best om het geregeld te krijgen voor de waddeneilanden
Super kwaliteit, en vriendelijke mensen die je graag te woord staan als er vragen zijn.
Bedankt voor het fijne compliment!
Alles vlug en correct afgehandeld. Leuk item !
Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst van kattegrind.Toen deze geleverd werd was alles netjes verpakt in dozen.Heel fijn gedaan.
Volière zou in de tuin geplaatst worden. De chauffeur kwam echter alleen, onmogelijk om de volière in de tuin te krijgen. Het lukte alleen met hulp van 2 buurmannen. Transport dus dikke onvoldoende. Afspraak nakomen ook dikke onvoldoende. Volière zelf is mooi, maar afwerking kan beter. Enkele spijkers staken naar binnen in de volière en het hout was op veel plaatsen niet geschuurd, waardoor er veel splinters op zaten. Ik heb het zelf geschuurd. De volière is verder mooi.
Bedankt voor jouw feedback. Wij gaan dit zeker intern oppakken en meenemen in ons overleg. Volgens mijn gegevens zijn de problemen met je opgelost. Echter mocht je graag nog in contact komen aangaande jouw bestelling, dan wil ik je vragen even contact met ons te leggen via de email of telefonisch. Vriendelijk bedankt voor jouw terugkoppeling!
Bestelt en de volgende dag in huis. ! Beste kattenbak vulling die er bestaan. En voor de juiste prijs
Moest nog snel op de valreep een konijnenhok met toebehoren hebben voor m’n dochtertje, Besteld en keurig de volgende dag bezorgd
Exellente producten voor een goede prijs. Leveringen altijd snel en probleemloos.
Het enige moment. Was dat de dichtingsring die moest geplaatst worden te groot was ik heb deze moeten inkorten maar het werkt ook zo Ik vraag me af waarom die dichtingsring zo groot moest zijn Vriendelijke groetjes Anne
Heb hier twee circulatie pompen van het merk Orca besteld. Twee keer snel en onbeschadigd geleverd. Echt aanrader voor mensen die een goede pomp zoeken om voor biofilter of sump Top
Vriendelijk bedankt voor jouw terugkoppeling! Veel plezier bij het gebruik van jouw bestelde pompen :)
Ik bestel er nooit meer! Na 10 dagen besteld te hebben en betaald, een mail dat ze zelf ondekken dat het pakje nog niet is aangekomen maar ik er zelf niets voor hoef te doen. Ik op mijn beurt stuur terug, ik hoef het niet meer, ik heb elders besteld. Opnieuw een week later, we hebben goed nieuws, je pakje komt jou richting uit..Geen aanrader vanuit Belgie althans.
Wat vervelend dat er een misverstand is ontstaan op jouw order. Ik zie dat het inmiddels is geregeld voor je, maar alsnog onze excuses voor dit ongemak. Heb je nog vragen, dan komen we natuurlijk graag met je in contact.
wij hebben een kippenhok besteld. binnen een paar dagen wad het aan huis geleverd door de goede beschrijving was het ook zo in elkaar gezet ook door een a technisch persoon als ik is het gelukt.
Voliere enkele dagen geleden besteld via de site. De medewerkers waren heel behulpzaam en vriendelijk en gaven de nodige nuttige informatie mee via telefoon en mail. Hele goede service :-) 2 dagen na de bestelling werd de voliere geleverd, stond na enkele minuten op zijn plaats. Wij zijn heel blij met het resultaat en de vogeltjes ook natuurlijk. Deze aankoop is echt een aanrader bij deze site. Waren alle online shops maar zoals deze.... Keep going ........ Great job....
Top! Heel fijn om te lezen, veel plezier van jouw voliere :)
Zeer tevreden met dit bedrijf. Producten altijd op voorraad. Contact met klantenservice tevens erg goed.
Vlotte service na twee dagen thuis geleverd door een super vriendelijke chauffeur die zoals afgesproken uur kwam met de levering van een prachtig konijnkot die degelijk en mooi is afgewerkt
Snelle en correcte levering, goed verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Leuke producten.
Deze service zou overal zo moeten zijn, bedankt.
Pater Vervoortstraat 29
5465RT Veghel