sterk spul

mooi spul, lekker sterk ook

Alles prima verlopen

Levering zoals beloofd en kwaliteit van het gekochte is prima

Geen antwoord op schade aankoop

Vorige week heb ik een konijnenhok besteld helaas is deze beschadigd toegekomen. Wij konden hem niet terug sturen want we hadden hem echt nodig dus hebben we hem zelf gefixed maar ik probeerde wel contact te maken met de klantendienst maar helaas nooit geen antwoord gehad.

Geweldige kooi

Hamster blij kind blij leuke kooi voor leuke prijs

Goed geregeld

Vanuit mijn `luie` stoel heb ik alles voor onze kleine puppy kunnen bestellen.

Vlotte levering!

Vlotte levering. Mooi konijnenhok, goed zelf in elkaar te zetten.

Alles op tijd en perfect wat ik wou!

Alles op tijd en wat ik wou.

Snelle levering en een goede service.

Bij het leveren van een product, bleek deze beschadigd te zijn. Na een telefoontje met een van de medewerkers, is het snel opgepakt, binnen 2 dagen was het nieuwe product alweer geleverd. Ik zou zeggen👍👍👍👍

Top !

Zeer tevreden over de levering en kwaliteit!

Goede en snelle service. Voor een mooie prijs een sterke hondenfietsmand gekocht. Nette aflevering. Superblij mee

Helemaal top

Mooie grote kooi voor een goede prijs en netjes op tijd geleverd . Vogeltjes zijn suoer gelukkig

Super geregeld

Goede site makkelijk te overzien vlugge afhandeling

prima!!

Mijn eerste ervaring is uitstekend!

Prima service!

Niks op aan te merken super!!

Vlotte bezorging, product is naar verwachting.

Goed advies bij geleverd en duidelijke werk omschrijving. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Zeer goede ervaring

Was de eerste keer dat ik hier besteld heb. En ga dat zeker vaker doen. Vond de service zeer goed en contact leggen gaat snel. Snelle en nette service.

Overzichtelijke website, en supersnelle levering top!

Goede service!

Alles is netjes afgeleverd binnen een dag.

Redelijk goed

Heb een hondenloopplank gezocht via Google. Kwam uit bij Bol.com en heb hem.daar besteld. Blijkt dat de loopplank op de site van de verkoper veel goedkoper te zijn. Deze winkel kwam echter niet in de eerste zoekresultaten voor. Mensen eerst beter kijken. Loopplank is Dik in orde maar te duur betaald.

Helemaal in orde.

Snelle levering en product zoals omschreven.

Snelle bezorging en een goede kwaliteit

De volgende werkdag was het hok bezorgd. Het was makkelijk in elkaar te zetten en het hok geeft een gezellig aanzicht in de tuin. De konijnen zijn blij!

Betrouwbaar en goed

Voor de tweede keer een Bench besteld via bol.com bij dit bedrijf. Gaat perfect en de kwaliteit is goed. Als je een vraag hebt reageren ze snel. De bench kwam via de post niet aan op de afgesproken dag maar ze hebben er gelijk achter aan gebeld.

Mooie bench besteld voor onze hond. Zeer goed qua kwaliteit, niet zomaar een bench van kippengaas. En snel geleverd

Heel tevreden!

Supersnelle levering en product is van zeer goede kwaliteit. Een aanrader!

Mooie site en snelle levering

Eergisteren het konijnenhok binnen gekregen,en alles was volgens verwachting ! Zeer netjes

Pater Vervoortstraat 29

5465RT Veghel