Goede service.

Goede service.

Mooi en makkelijk te monteren honden bench

Op tijd geleveerd, goed ingepakt,mooie qwaliteit makkelijke te monteren

Alles perfect

Hele mooie grote bench voor die prijs

Wel jammer dat er orderverwerkingskosten EN verzendkosten BEREKEND worden. Verder netjes op tijd.

Heel goede service!

Super service en heel goede productkwaliteit

Mooi konijnenhok en een snelle levering Waarvoor dank

Pakje zeer goed ontvangen en steeds op de hoogte gebracht van de aankomst pakje ook zeer goed verpakt

Perfect!

Duidelijke website met goede omschrijving van de producten en mooie aanbiedingen. Snelle levering en uitgebreide handleiding bij het konijnenhok. Het is een stabiel en gezellig huisje!

Netjes optijd geleverd

Snelle levering, maar matige kwaliteit product

De website is duidelijk, de levering snel en met zelf te bepalen data, maar de kwaliteit van het gekochte product is matig. Bij ontvangst van de hondenfietsmand voor achterop bleek deze niet zomaar op de bagagedrager, met afmetingen die vlgs de website zouden moeten passen, gemonteerd te kunnen. Verder was één van de riempjes niet goed gemonteerd waardoor er nu al een draad los is gebroken van de koepel op de mand.

Prima geholpen.

Zeer goed. Omdat de kado code niet werkte. Heb ik gebeld. En werd zeer goed en vriendelijk geholpen.

Genoeg ruimte

Mijn huisdier heeft genoeg ruimte erin

altijd snelle levering

we hebben voor deze mand gekozen omdat de honden er wel degelijk baad bij hebben uit onze ervaring met de Deens/Duitse Dog nu dus weer voor ons Witje gekocht en hij is er gek op

Snelle en nette service

Dinsdags besteld woensdag in huis netje tussen de aangegeven tijd.

Goede service!

Bench besteld, die raakte zoek, en ik kreeg gelijk een andere toegestuurd!

Het product was zoals beloofd op tijd geleverd. Tevens is het een fantastisch product dat zeker zijn doel heeft en effectief werkt. Super

Super goed en super snel

Ik heb snelle levering en ik moest wat retour sturen en was ook snel afgehandeld

Het duurde iets langer dan verwacht maar heel blij met het product. Wel lastig in mekaar zetten dus even de tijd voor genomen maar ons hamstertje heeft er ontzettend veel plezier van

Helemaal tevreden

Netjes verpakt en snelle service.

leuke hondenfietsmand

Het is een leuke hondenfietsmand voor achterop de bagagedrager. Hond vindt het ook leuk. Het ziet er mooi uit en is makkelijk te bevestigen. Wel heb ik zelf extra riempjes geplaatst voor stevigheid. Verder scheelt het 30,00 euro met de hondenspeciaalzaak.

Fantastische service

Goede overzichtelijke webshop Snelle levering

goede levering

alles prima en op tijd geleverd

Goed geholpen geweest

Ik heb wat problemen ondervonden met mijn bestelling maar ben heel goed geholpen geweest

Goed product en snel in huis

Makkelijk gevonden, en stuk goedkoper dan ergens anders op internet of in een winkel. Daarnaast ook heel snel in huis. Zet tevreden met het product!

Correcte bezorging en het artikel was precies goed

Pater Vervoortstraat 29

5465RT Veghel