Service perfect, snelle levering. Perfect op de hoogte gehouden door mail. Echt top!

Snelle en goede service

Besteld item zeer snel geleverd

Ik heb er samen met mijn honden veel plezier van

Prima service en product!

Snelle levering, prima product voor een mooie prijs.

Helemaal super!

Erg overzichtelijke site met duidelijke uitleg bij het product! Wij hebben een konijnenhok aangeschaft en hij ziet er precies zo uit als op de site. Erg mooi en snelle levering!

Snelle levering en zo op het eerste gezicht goede kwaliteit matten. Honden vinden het heerlijk om er op te liggen.

Fout op fout op fout

Ik heb drie maal een muilkorf besteld, maar kreeg telkens de verkeerde toegestuurd. Na twee maal fout heb ik per mail gemeld wat er fout ging, er werd mij verteld dat het de derde keer echt goed zou komen, maar weer kreeg ik de verkeerde maat. Telefonisch werd mij daarna excuses aangeboden, maar ze konden echt niet met een snelle oplossing komen, maar er zou wel gezorgd worden dat de derde muilkorf snel retour gemeld zou worden door Huisdierplezier zodat er in ieder geval snel tot terugbetaling overgegaan zou kunnen worden. Dit was donderdag, ik heb nu de muilkorf maar zelf retour gemeld.

Product niet op voorraad, annulering duurde erg lang

Het product was niet op voorraad, daar kreeg ik twee dagen later een mailtje over. Vervolgens het product geannuleerd naar voordat het daadwerkelijk geannuleerd was waren we dagen verder.

Heel snel maar 1 artikel niet ontvangen

Hele snelle levering. Snel ontvangen en erg blij mee. Er ontbrak alleen 1 product van mijn bestelling. Over gemaild direct maar geen reactie tot op heden ontvangen.

Kussen kleiner dan opgegeven maat

Maat van het kussen opgegeven 80 x 62 x 10 cm dit komt totaal niet overeen. De ovale hoes is zonder vulling ongeveer 8O x 62, maar gevuld wordt het eerder 72 x 54 en is daardoor TE KLEIN voor onze mand. Voor de rest is kussen OK, maar is niet conform opgegeven maat.

Product goed, service kan veel beter

Producten zijn goed. Helaas is mijn bestelling in twee delen verstuurd. Het tweede deel kwam later dan het eerste deel. Het had fijn geweest als ik er van op de hoogte werd gesteld. Pakket zou volgens order met dpd komen. DHL stond voor de deur. Hoop vraagtekens waar ik zelf achteraan moest. Mail gestuurd en kreeg antwoord. Waarom niet een mail naar de klant als jullie zelf zien dat het niet lukt volgens afspraak. Het ging bij mij om ruim 200 euro en is laks mee omgegaan. Communiceren ook als leverancier naar de klant...

Slecht

Fietsmand voor de hond; er ontbreekt een belangrijk onderdeel voor de bevestiging aan het bagagedrager die hoort bij de schroef en vervolgens lag die los in de grote doos waarin alles niet echt goed ingepakt was. De ijzeren beugel onder de mand is op de plek waar de schroef door heen moet wat verbogen. Tevens krijg ik geen antwoord op mijn vraag via de mail. Eigenlijk hoort ie teruggestuurd te worden maar ik vind het niet terecht als ik verzendkosten moet betalen.

schattige zeemeermin maar site misleidend!!

Op het plaatje stonden 3 zeemeerminnen en uiteindelijk kreeg ik er één... Met alle bijkomende kosten voor maar liefst € 12,75. Wát een geld voor zo'n klein dingetje.. zelfs in de winkelwagen staat een afbeelding van 3 zeemeerminnen. Komt op mij echt over als een verpakking met 3 kleine dingetjes!! Daarbij: áls het er dan maar een is, zou ik graag willen kiezen.. Die ik nu heb vind ik de minst mooie.. Kortom, wat een miskoop...

Goede service en men denkt met je mee

Wij hadden een kippenhok besteld en het frontpaneel was al gespleten toen het uit de doos kwam. Schadeformulier ingevuld met foto’s. Daarna gebeld. Keurig te woord gestaan en ze zouden ons direct een nieuw frontpaneel sturen. Met andere woorden super afgehandeld.

Goedkope prijs, bench helaas niet supersterk.

Is een mooie goedkope bench. Kwaliteit niet supersterk. Met de transport enigszins al wat deuken en beschadigingen aan de bench. Onderplaat is wel stevig, maar blijft er niet in. Als de hond erin wil liggen, schiet hij weleens los. (Dan ligt ze op het rooster) Valt allicht op te lossen door losjes een tyrip te bevestigen. Deurtje sluit niet goed, waarschijnlijk door de transport gebeurt. Hond ligt wel heerlijk languit, die is er blij mee.

Eerste besteling en gelijk boos

Bestelling woord niet geleverd. Zit je de helle middag te wachten en op de camera te kijken . en krijg je om half zes als alle gesloten is bericht. Pakket kon niet op adres geleverd worden. Nog geen brief in de brievenbus. Niemand gezien. Er is g.v.d niemand aan de deur geweest pfff. En nu kun je tot maandag wachten en gaan bellen en je bestelling achter naar rennen. Ben benieuwt hoe dat woord opgelost!!!! Zo kan ik geen beoordeling geven.

Transport mand voor een kat.

Nog niet me transport mand ontvangen. Vindt het erg vervelend dit :(

Product niet op voorraad bleek na verzenden

Ik bestelde een product. De levertijd was 4 dagen. Ik kreeg code om de bestelling te volgen. Op de dag van levering kwam er niets. Toen kreeg ik de dag erna een bericht dat er een vertraging was. Dus weer een dag thuis zitten wachten. Daarna kwam een bericht dat het product op is. Ik heb twee dagen voor nop thuis zitten wachten.

Bestelling niet geleverd.

Dit ligt aan koeriersbedrijf, dat al vaker heeft aangetoond onbetrouwbaar te zijn. Door vertrek naar buitenland geen tijd gehad voor verklaring. Ik Heb overigens alleen een IPad en ik kan niet printen. Schrijven, screenshot enz. kostte me voor vertrek teveel tijd.

Slecht

Ik heb na de bestelling niks ontvangen

een mooie maand

alleen wat moeten aanpassen begage drager breder van electrice fiets , klem systeem past niet

Onbetrouwbaat

We bestelden een hondenfietskar die de volgende dag geleverd zou worden. Maar er kwam niets. Na het weekend gemaild en de fietskar was niet eens op voorraad. Hij zou het einde van de week in hun magazijn geleverd worden. Na drie dagen kreeg ik netjes een mail dat hij verstuurd was, wij dus weer afwachten. Maar opnieuw kwam er niets! Weer een mail gestuurd en deze melding bleek een foutje! De hele fietskar kon niet meer geleverd worden. Een week wachten en dan nog niets hebben is niet erg handig als het een kado is.

Snelle levering correct

Snelle levering Correct product

Mooi maar klein

Zeer mooie kooien! Helaas onlangs te weten gekomen dat de hamsterkooi die ik via deze website hab aangekocht is, reeds wel voldoet aan de zogezegde minimum grootte voor een kooi, maar toch veel te klein is voor mijn goudhamsters... En na slechts twee dagen is één van de hamsterwieltjes al kapot. Conclusie: prachtige kooien, mindere kwaliteit, (de kooi die ik bestelde) veel te klein (zelfs voor dwerghamsters)

Uitstekende service

Ik heb de samenwerking met Uw bedrijf als zeer prettig ervaren,snelle levering en goed nakomen van de afspraken

Pater Vervoortstraat 29

5465RT Veghel