Goed produkt voor een correcte prijs

Snelle levering. 10 op 10

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Onze hondenloopplank werd tijdig geleverd, we kregen de avond voordien wel geen track & trace code. Onze hond en wij zijn er blij mee.

Een aanrader

Alles is perfect en op tijd geleverd Niets ontbrak Enige minpuntje was communicatie

Hok konijn besteld. Volgende ochtend geleverd! Hok is helemaal zoals beschreven

Goede kwaliteit voor een degelijke prijs.

Het duurt een dag langer om te leveren dan de standaard 'bestellen en morgen in huis'. Maar dat heb ik ervoor over wanneer de producten op tijd en goed worden geleverd. De eerste keer waren we niet thuis en savonds kwamen ze nog eens langs om te bezorgen. De producten zelf kon ik nergens goedkoper vinden, de kwaliteit is hetzelfde als die bij duurdere winkels.

Werkt perfect

Werkt perfect, geen buurkatten meer op mijn terras. Wel af en toe herhalen maar wel bovenwinds gaan staan bij het spuiten!

Via Bol een hondenriem bij Huisdierplezier besteld.. De levering verliep zoals werd beloofd, OK dus. De riem zelf is een hele goede riem,

fantastisch

snelle levering, alles prima: de hond smult ervan!

Snel en goed

Snel in huis en goed verpakt

Goede kwaliteit en snelle service

Eind goed, al goed.

In eerste instantie enorm grote bench geleverd, terwijl we een puppy bench hadden besteld. Hierover gebeld, eea uitgelegd. U wordt teruggebeld. Indd teruggebeld maar niet met efficiënte oplossing. Weer gebeld. U wordt voor half 6 teruggebeld. Niet teruggebeld. Zaak buiten bereik. Volgende ochtend weer gebeld. 2 maal iemand gesproken. Volgende dag is de kleine bench gebracht en de grote meegenomen. Dus nogmaals , na wat irritatie van onze kant en gebel eind goed , al goed.

Goede bench voor topprijs

Gemakkelijk, snel, goede kwaliteit

Mijn bestelling was makkelijk geplaatst, de bestelling werd snel geleverd en de bestelde artikelen zijn van een goede kwaliteit

Goede service en snelle levering

Goeie service

Fijne service, snel besteld en goed ingepakt. Goede kwaliteit van het product, erg tevreden mee! 10/10 would recommend :)

Makkelijk en licht

Het mandje is eeg makkelijk op de fiets te plaatsen en er weer af te halen waardoor hij er niet permanent op hoef te zitten. Ik heb twee kleine hondjes die er makkelijk samen in passen. En ondanks dat ze samen veel beeegen tijdens het fietsen merk he er niet heel veel van zelf. Wel ziet het riet er wat goedkoop uit en is het makkelijk losse stukjes af te breken. Maar de hondjes zijn daar niet sterk genoeg voor dus dat is verder geen probleem. Overal een super handige mand en vooral een goeie prijs!

Heel tevreden.

Snelle levering, geen leveringskosten. Ontbreken van artikel; was snel opgelost en in orde gemaakt. Fijne en snelle service.

Super snel verzonden, top kwaliteit

De vogelkooi is groot en ruim, mijn valkparkieten koppel is super blij mee! Bedankt!

Een fijne webshop om in te winkelen

Na lang en veel zoeken eens op deze shop gekeken en ja hoor hier hadden ze wat ik zocht niet te duur en snel bezorgt. Dank je.

heel snelle levering!

de bestelling werd heel snel geleverd en was goed verpakt !

Goede servies

Handig om een sms’je te krijgen als ze gaan leveren, duidelijke mails en referenties

Snel geleverd en redelijk goed verpakt.

Kippenhok besteld. Deze werd al een dag later geleverd. Helemaal top. Het was goed in elkaar te zetten met de instructie. Qualiteit is niet helemaal super maar goed genoeg. Enkele delen waren iets verkeerd voor geboord of dergelijke. En hout ging op enkele plaatsen iets scheuren. Maar overal een redelijk hok voor de kip.

Levering kon beter

Eerst zaterdag belooft te leveren ,dan dinsdag en tenslotte geleverd woensdagavond ,dan nog verkeerde door courier , gelukkig kwam alles goed ,

Zeer snel en netjes verpakt

Alles ging goed snelle levering en goed te volgen bij track en trace.

Service op eerste plaats.

Verkopen is één ding, naverkoopservice is een ander. Bij Huidierenplezier hebt ge ze beide onder één dak. Gewoon Super!

Pater Vervoortstraat 29

5465RT Veghel