PERFECT

PRACHTIG! GOEDE PRIJS/KWALITEIT Bench onmiddelijk aanvaard als slaapplaats (binnenshuis) Degelijke bouw, stevig

prima,snelle levering

gewoon bestelt via internet, twee dagen later goed verpakt in huis

Juist materiaal met beloofde leveringsdatum

Het geleverde produkt voldoet aan de eisen zoals op de site. Ook de levering was stipt.

Eindelijk de maat die ik zocht! Top!

Een prima bak! Prima prijs. Voor ons is het erg fijn dat hij wat smaller is.

Netjes

Snel verstuurd, bestelling van goede kwaliteit

Duidelijke site, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Makkelijk om een kippenhok uit te zoeken door duidelijke website! Geweldig dat de site niet op zondag is te bezoeken👍heel consequent. Ik lees dat de categorie 'zonnepanelen' in ontwikkeling is.....hoop dat het binnenkort gerealiseerd is want ik zou graag een lamp in het kippenhok willen op zonne-energie. En liever dan ergens anders te kopen wacht ik op jullie aanbod. Groet, Marjan Helder

Mooi product en snel geleverd.

Onze bench werd snel en goed geleverd. De bench is mooi en degelijk. Precies zoals we verwachtten.

Snelle levering en goede communicatie

Geleverd volgens planning en goede communicatie over de levering via e-mail.

Zeer positief

Eenvoudig en snel :)

Echt een aanrader.

De bezorging was sneller dan verwacht. De bench was goed verpakt, makkelijk in elkaar te zetten en zag er perfect uit. Erg blij mee.

Top bench! Goeie prijs en snel binnen.

Het is ons goed be vallen ....goed verpakt snel geleverd .het hok I'd makkelijk in elkaar te zetten

Top kwaliteit en levering

Al een paar keer bij jullie besteld En alles wordt altijd met veel zorg netjes afgeleverd Doe zo verder!

Heerlijke bench heb er 2 voor mijj kleine pups zodat ze toch hun eigem plekje hebben als we weg zijn

Ik heb deze bench besteld omdat het goedkoper was dan in de winkel en sinds een korte tijd ben ik goed op de hoogte van de service en de prijzen van BOl.com ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben

Heel vlotte handeling. De dag erna al geleverd! Bedankt!!!

Heel positieve ervaring

Mijn bestelling werd vlot geleverd. Ik kreeg ook voldoende communicatie over wanneer het geleverd werd. De producten waren goed ingepakt waardoor ze heelhuids hier zijn aangekomen. Ik bestel hier zeker nog eens ☺️

Mooie betaalbare kooitjes, snel geleverd

Ik heb hier 2 mooie, degelijke kanarie kooitjes gekocht. Ze werden snel geleverd en de kanaries zijn er blij mee!

Mooie spullen

Fiets mandje voor de hond besteld, prima prijs (goedkoper dan op marktplaats) en mooie kwaliteit. Snelle levering.

Pluspunten

Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort .

Pluspunten

Goede service, prima bedrijf

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Goede service en snelle reactie bij problemen. Mijn product was helaas kapot gegaan onderweg, wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren, maar er werd dezelfde dag nog gereageerd en 2 dagen later een vervangend product gratis opgestuurd.

Pluspunten

De levering is nog wat aan de trage kant verder is het een top bedrijf. Heel klantvriendelijk behulpzaam en goed bereikbaar

Levertijd

Pater Vervoortstraat 29