1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

had drinkbakken besteld, was fijn geweest als ze de kleuren hadden die ik besteld had, maar de buren zijn er nu erg blij mee, ik niet!

Pluspunten

optijd binnengekomen duidelijk aangegeven wanneer het pakketje kwam en mail gestuurd waar het pakketje was

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke bouwtekening.

Geem

Pluspunten

correct verloop. Klant wordt op de hoogte gehouden van de tijdstip levering. Overzichtelijke site.

Pluspunten

Duidelijke informatie, gebruiksvriendelijke site, snelle levertijd, goede prijs/kwaliteitverhouding.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedv telefonisch te bereiken en vriendelijk te woordcgestaan.

Op de site duideljjker omsvhrijven qua afmetingen inc dak en zo. Ik heb nu iets gekocht wat te klein is. En moet zelf retourkosten betalen, aangezien grote afmeting erg duur. Dus ben eigenlijk dechelft van mn geld kwijt. Ik koopvhier nu niks meer ivm dat het niet goed is. Jezelf retourkosten moet betalen.

Pluspunten

duidelijkheid over levering. Bij bestellen stond op de factuur dat het kippenhok de 24e geleverd zou worden. Omdat ik geen track en trace code had ontvangen heb ik de 24e gebeld. Toen is aangegeven dat het de 26e geleverd zou worden. De transporteur stond op de 25e voor de deur. Grotere pakketten laten wij liever niet bij de buren afgeven, duidelijkheid is dan wel belangrijk.

Pluspunten

Goed, degelijk product. Duidelijke handleiding en snelle levering

Pluspunten

correct op tijd geleverd

Stuut nog een bericht vlak voor levering

Pluspunten

Vlotte afhandeling

Pluspunten

Optijd mijn bestelling binnen gekregen en er was niks kapot

Pluspunten

Pluspunten

Prima qua prijs-kwaliteit. Komen leverafspraken na

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Duidelijke website

1 dag later geleverd dan voorzien

Pluspunten

Ik heb deze keer voor achteraf betalen gekozen omdat ik bij een anderepagina een konijnenhok besteld had waar ik achteraf niet zo tevreden over ben. Dit hok is precies zoals op de afbeelding

Enkele verbeterpunten zijn om op het zakje te zetten waar welk schroeven voor gebruikt moeten worden, ook het legnest zat geen goede omschrijving bij...terwijl ik er wel bij moet zeggen met gezond verstand en ik mijn geval een handige vriend...hadden wij hem binnen een half uurtje in elkaar

Pluspunten

Mooi konijnenhok, goede kwaliteit en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit A+++++

Pluspunten

Vlotte bestelling en levering zonder problmen aan een scherpe prijs.

Pluspunten

Zeer snelle levering. En we werden netjes op de hoogte gehouden van wanneer het geleverd zou worden. Keurig netjes ingepakt. We zijn in alles zeer tevreden!!

Pluspunten

Ben erg blij met het product

Ik heb geen mailtje gehad (track & trace) De datum van levering klopte niet

Pluspunten

We hebben een hamster kooi voor mijn dochtertje besteld ze wilde dit van haar eigen verjaardag centjes zo graag ik hoop dat ze haar geld terug win op deze manier de bestelling is allemaal goed verlopen een aanrader!

Pluspunten

Een snelle levering van de kooi die ik besteld had. Alles was heel aangekomen en zag er prima uit.

Misschien een uitleg die duidelijker aangeeft hoe je een kooi in elkaar moet zetten.

Pluspunten

Goede website en snelle levering.

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijke website

Pater Vervoortstraat 29

5465RT Veghel