Goed en snel

Goed en snel

Snelle bezorging en erg mooi meubel!

Erg mooi meubeltje wat precies bij onze inrichting past! Heel erg blij mee

goede prijs, snel verzonden

Goede prijzen, alleen jammer dat je meer als 25 euro moet bestellen anders komen er "verwerkingskosten" bij.

Mijn dochtertje diaz is helemaal happy met haar hamsterkooi dankzij jullie!

Besteld via internet, goede service en zat goed ingepakt voor de verzending. Wij zijn er blij mee!

Prima kwaliteit, levertijd was langer dan gepland

Prima kwaliteit, levertijd was langer dan gepland

Snelle levering, mooie kooi & een leuke prijs!

Mijn hamster heeft het erg naar zijn zin in deze kooi, hij kan heel veel spelen en heeft de mogelijkheid om een lekker holletje te creëren TOP!

Allea correct geleverd binnen de aangegeven bezorgtijd!

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Heel tevreden van en praktische

👍

Vlot verloop

Ik heb een konijnenhok gekocht via huisdierplezier, goede snelle levering. Eenmaal maakte ik de doos open was er een onderdeel kapot! Contact opgenomen en werd het gelijk in behandeling genomen en werd het kapotte onderdeel opgestuurd! Binnen 2 dagen had ik het onderdeel al in huis en zijn we hier helemaal blij mee. Super bedankt voor de goede service

Mooie kooi voor hamster

Mooie complete kooi voor hamster, snel bezorgd en goede prijs.

Supersnelle levering, laagste prijs en heldere informatie.

Ondanks dat de levering vanuit België kwam was de kooi inclusief verzending toch nergens goedkoper te vinden. Ik ben steeds keurig op de hoogte gehouden over de leverstatus en levering was supersnel. Ook erg goed verpakt dus geen beschadigingen. Aanrader!

Uitstekende service

kan niet beter

Snel, dudlijk en overzichtelijk

Snel, dudlijk en overzichtelijk

Niet om over naar huis te schrijven.

Mijn ervaring met jullie is niet heel goed. Dat is gekomen door verschillende dingen. Onder het versturen van het kippenhok. Ten eerste het kippenhok was veel te laat bezorgd. Als tweede werd tegen mij gezegd dat er twee pakketten waren. Maar er was maar één. Daarnaast mist er een onderdeel. En er zijn twee onderdelen in de verkeerde kleur geleverd. En jullie zijn ook nog eens moeilijk tot niet bereikbaar via de telefoon

Alles ging op een goede manier e nog snel geleverd ook! En zeker ook goedkoop

Het was een goede ervaring

De ervaring was goed

Tevreden van de service

Snelle levering, tevreden van de verzending en van de producten

Duidelijk en snel

Snelle levering goed product

Producten op tijd in huis , voldoet aan mijn verwachting, goede kwaliteit

Redelijk

2 keer een hamsterkooi besteld en beide keren was er wat kapot Eerst het hele hok uit fatsoen en 2de keer het huisje waar een barst in zit Voordat het word ingepakt de goederen goed controleren voordat het naar de klant gaat

Matig

Over het algemeen ben ik wel tevreden over het hok zelf, het is mooi en ruim voor mijn konijntjes. Maar de kwaliteit is iets anders.. Ik had 2 keer schade. Ik nam het deel met het deurtje uit de doos en er brokkelde gewoon een stuk hout af.. Dan lagen er ook nog eens 2 blokjes hout af waar ik normaal gezien een tussenstuk kan in schuiven.. Echt wel niet de bedoeling...

Het product is netjes op tijd bezorgd en voldoet aan mijn verwachtingen. Ik ben daarom ook zeer tevreden.

slecht

Ik kreeg de kooi vol met deuken en paste niet goed zoals het hoorde. Niet aan beginnen.

Pater Vervoortstraat 29

5465RT Veghel