Goed, snel en voordelig

Op zoek naar een hondenmand/bed. Bij huisdierplezier groot assortiment in allerlei prijsklassen. Op zaterdagmiddag besteld en op dinsdag al bezorgd. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Heel vlot en correct!

Matig

Bestelling was netjes op tijd. Alleen was er schade aan de elementen. Bericht gestuurd maar geen gehoor gehad. Jammer. Ik heb het zelf opgelost. Maar dat is echt pijnlijk voor een hok van €100,-

Goed opgelost

Met de bezorging was iets verkeerd gegaan. Pakket ging richting Engeland en ligt daar nog steeds. Maar door huisdierplezier een nieuwe order gemaakt die de volgende dag werd bezorgd.

Prima kwaliteit, prima prijs

De bench is voor onze Maltezer prima! Niet te zwaar, niet te duur. Kortom, gewoon goed.

Mand gezocht en keus in overvloed.

Zeer ruime keus aan manden en het zoeken via de webshop werkt uitstekend. Mand was bij aankomst goed verpakt en en de mand voldoet aan al de eisen van mijn schnauzertje. De kwaliteit van de mand is boven verwachting, is stevig en toch lekker zacht. De mand en de webshop is zeker aan te bevelen als je een kwalitatief mooie en vooral lekkere mand zoekt.

Goed product, snel geleverd, goede prijs- kwaliteit verhouding.

Perfecte levering

Goede communicatie dus een hele tevreden klant Mvg Gillis jean

Product als omschreven. Vlotte levering.

Goeie spullen

Kwaliteit goede spullen snelle levering Alleen jammer dat ik de levering niet compleet kreeg en weer een email moest sturen!! Daarentegen netjes en snel opgelost!

Kwaliteit voor weinig

Wij hebben een bench besteld voor onze 2 jarige labrador. De levering was snel. Eenmaal uitgepakt, bleek het een topproduct. We zijn er heel blij mee. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Voor weinig geld (laagste prijs op bol.com) hebben wij een degelijk product aangeschaft. Zeer tevreden.

uitstekend, geen klachten

Ik heb voor de eerste keer iets besteld bij jullie en ik heb geen klachten. Toen ik belde met een vraag werd ik netjes geholpen. Ik vind het een mooi product en de bezorgkosten zijn laag. Ik ben uiterst tevreden met wat ik ontvangen heb. Hartelijk dank

Alles zo als beloofd.

Goederen werden vlug geleverd. Goede kwaliteit. Graag weer!

Snelle levering, keurig verpakt

Jammer wel, dat deurtje op foto andersom opent dan hij daadwerkelijk doet.

Snelle levering, goede producten. Hamsterkooi gekocht bij huisdierplezier. Helaas is het trappetje te glad voor de hamster om op te komen. Verder een erg goede kooi en fijne bezorging.

Mijn ervaring is goed snelle goede levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed product voor een goede prijs, bezorging was redelijk vlot. (Besteld in het weekend, dinsdags bezorgd). Makkelijke duidelijke webshop.

Geen klachten

Super product maar rare levering

Tweede keer dat we dit product nu hier bestellen want zeer tevreden over de eerste keer. 3x14kg zakken besteld maar kregen 6x7kg zakken wat een beetje apart was. Vandaar de ster minder.

Prima website, snelle levering

Konijnenhok 'noa' besteld. De goedkoopste op het internet, de volgende dag geleverd!

Leuk speeltuintje voor de hamster

Stevig en veilig voor de hamster. Levering zoals verwacht en netjes ingepakt,zodat er niks mee kan gebeuren. Zeer tevreden over product,bestellen en leveren

Mooie speelhuisje voor mijn hamster

Mijn hamster was al lekker s avonds door het terrarium aan het rennen maar nu heeft hij de hele avond plezier en rent echt het hele huisje af

Nette en snelle afhandeling!Levering volgens afspraak.

Wat ik besteld had was volledig naar wens

Op tijd geleverd en de bestelling was helemaal naar wens

Leveradres niet zoals verwacht

Positief, maar er liep iets mis met de levering. Ik zou een mail ontvangen over het tijdstip van levering. Dat gebeurde niet. Dus was ik niet thuis en heb ik het zware pakket afgehaald in een afhaalpunt.

Pater Vervoortstraat 29

5465RT Veghel