Reactie van het bedrijf
Beste Sandra,
Fijn dat u bij ons een bestelling hebt gedaan en jammer dat wij een onvoldoende hebben gekregen. Graag willen wij dit toelichten. U heeft op zaterdag om 16:08 uur besteld volgens de order. Op onze product pagina staat vermeld dat wij snel leveren, op (werk)dagen (daar horen zaterdag en zondag niet bij) voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Dat wil dan zeggen dat wij de bestelling op maandag 31-07-2023 hebben verwerkt en ook daadwerkelijk hebben verzonden. Als PostNL had meegewerkt dan zou de bestelling dinsdag 01-08-2023 binnen kunnen zijn. Ook daarover staat in de bevestigingsmail van maandag dat afhankelijk van de drukte bij PostNL een bestelling altijd iets vertraging kan oplopen. Onze excuses! U bestelling had een waarde van €65,99 en er zijn geen verzendkosten brekend voor zover wij op de factuur van de bestelling kunnen zien. Bovendien staat het bedrag zo afgesteld dat je bij een verkoopprijs van €49,95 nog steeds geen verzendkosten betaald. Wij denken dan ook dat er door TRENDIES BY ME wel helder gecommuniceerd wordt en vragen u na deze toelichting ons misschien alsnog een voldoende te kunnen geven. Natuurlijk zal er nog gekeken worden of na u opmerking er toch nog een aanpassing zal moeten komen.
Met vriendelijke groet, Team TRENDIES BY ME