Snel verstuurd

Alleen PostNL heeft er een week over gedaan

De bestelling wordt keurig afgehandeld. Goede communicatie, zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Heel fijn.

Betrouwbaar

De bestelling was snel geleverd en met groote zorg verpakt.

snelle correcte levering top.

top.snelle correcte levering

Mooi verpakt met een presentje

Mooie jurk gekocht. Snel verzonden helaas post nl levert slecht. Mooi ingepakt met een leuk presentje

Online ook uitstekend!

Snelle verzending bij online bestellen, netjes ingepakt!

Goede en nette verzending

Leuk de kleine attentie op het goed ingepakte pakketje

Snelle en charmante service (mooi verpakt)!

Pakket werd heel snel geleverd en was heel mooi verpakt!

Goede service, zelfs gebeld ivm sale en korting op bestelde artikel.

Een rot ervaring.

Artikel gekocht op 31 mei om 7 uur avonds. De andere ochtend om half 10 een mail dat jullie failliet waren. Ik heb nu geen shirt en m'n geld is weg. En nog steeds is de website open. Oplichterij!!!!

Frauduleus gedrag !

Dinsdagavond 30-5 een blazer besteld online en betaald doch woensdagmorgen kreeg ik tot mijn grote verbazing dat het artikel helaas niet geleverd kon worden ivm faillissement !!! Meteen mails gestuurd maar kreeg slechts een bevestiging dat het idd zo was en ze geconfronteerd dat alles nog op de website te bestellen is en daar geen enkele info over de situatie staat dus naar mijn idee fraude omdat een ieder in onwetendheid gewoon kan bestellen en BETALEN !!! antwoord helaas niks aan te doen ..

Blij met mijn Florez jurk

Goede communicatie, met zorg verpakt en een extra kadootje. Super blij met mijn Florez jurk waar ik even op moest wachten.

Snelle levering en persoonlijke aandacht. Snelle reactie op vraag

Leuk, die personeelsfoto en een extratje bij mijn bestelling!

Blij met mijn snel verstuurde order.

Super levering van mijn bestelling.

Het was een feestje om de bestelling te ontvangen. Erg leuk ingepakt met nog een aardigheidje erbij helemaal in de kleur en stijl bij elkaar gezocht. Als deze mensen hun kleding net zo verkopen als dat ze het versturen zijn ze de zeker moeite waard om eens in het echt te bezoeken!!

Leuk t-shirt van Summum

Een mooie webshop met een goed aanbod. Na een paar dagen kwam het shirt keurig verpakt aan (wel in een erg grote doos,) Er zat zelfs nog een presentje bij. Heel leuk! We

top!!!

mijn jurkje wat ik had besteld werd de volgende dag geleverd. heel mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij.

fijne snelle persoonlijkeservice

mooi verpakt, persoonlijk briefje en een cadeautje, daar word je blij van.

Het is altijd leuk om door de winkel te lopen en te kijken wat er nu weer hangt! Word je blij van!

Hele aardige dames, die je goed adviseren!

Genoeg keuze op de webshop, bestelling is snel geleverd. Het item was met zorg en aandacht ingepakt!

Zeer goede ervaring

Alleen maar lof voor deze webshop. Mijn artikel werd snel bezorgd, keurig verpakt mét een aardigheidje erbij. Helaas kreeg ik de verkeerde maat opgestuurd, maar kreeg meteen antwoord op mijn mail (met excuses) en had binnen een dag de juiste maat in huis; zelfs nog voor ze de broek retour hadden gekregen. Super!

Snelle en nette ervaring

Bestellen en thuis passen, niet goed ruilen of geld terug (vrij snel). Geweldige service en vriendelijk personeel.

Keurig geholpen.

Ik moest iets terug brengen bij Trendies wat niet paste, keurig geholpen, direct een mailtje dat ik het terug had gebracht.

Goede en snelle levering.

Ik ben erg blij met het leuke jasje van Summum. De kleur is heel mooi.

Snelle levering met mooi verpakte producten en daarbij een leuke attentie. Helaas paste mijn broek niet en heb ik hem retour moeten sturen.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk