Snelle levering, en super mooi verpakt met een persoonlijke touch!

Super snel

Alles verliep goed en tot mijn verbazing, in zelfs deze drukke december periode was mn broek de volgende dag al binnen. Echt top!

Zo leuk verpakt!

Snelle bezorging, keurig en heel leuk verpakt, artikel volgens verwachting. Goede webshop.

Snel en netjes ingepakt

Fijne webshop

Mooie top van Fabienne Chapot gekocht. Hele fijne en goede service.

- snelle levering - heel netjes ingepakt - extra, een presentje Je merkt dat er echt aandacht aan is gegeven, voordat het wordt opgestuurd. Mijn complimenten!

Snelle levering, duidelijke communicatie en word netjes verzonden, kan niet beter

Mooi product.Keurig verpakt en snelle levering

Snel en leuke merken

Na bestelling was mijn broek er de volgende dag al! Mooi ingepakt en makkelijk retour te sturen. Lijkt me leuke winkel om ook eens in het echt te bezoeken als ik in de buurt ben. Jammer van de hoge verzendkosten bij online aankopen.

Goed verpakt, duidelijke info.

Nette en vriendelijke snelle afhandeling

Afspraken nakomen is voor mij belangrijk. Vriendelijkheid ook.

Zonder problemen bestelling om kunnen ruilen!

PERFECT !

Fantastische lieve medewerkers die met je meedenken En heel goed advies geven. Ook de service en hoe snel het geleverd werd .Mooi ingepakt met liefde voor het vak . Dit herken ik als geen ander. Ruilen voor 2 maten kleiner was óók zo geregeld. Dit was online Dus de ervaring in de winkel zal zeker nog fijner zijn. Écht een aanrader die ik toevallig vond . Maar nu klant ben en blijf . Bedankt Thijs en collega's .

Keurige service, mooie kleding!

Keurige service, mooie kleding!

vriendelijk en attent

Ik ben niet in hun winkel geweest, maar alles rond bestellen ademt een sfeer van vriendelijkheid. Echt een gevoel van een feestje, wat je ook kan hebben tijdens het echte winkelen :)

Snel geleverd!

Mijn mooie trui werd zeer snel geleverd en was bovendien met veel aandacht en liefde verpakt.

Geweldig Jack mooie pasvorm

Gezellig maar vooral geduldig en behulpzame medewerkers.

Voor elke gelegenheid is er meer dan voldoende keus. Ik vind het de beste mode speciaalzaak in Harderwijk en omstreken. Daarnaast is er voor elke portemonnee wel iets te vinden. Persoonlijk vind ik het een top zaak.☺️

Super!!!

Klantvriendelijk en mooie kleding. Ik kom hier al jaren met veel plezier mijn kleding kopen.

Snelle levering van een prachtige trui !

De bestelde trui werd snel bezorgd en was met zorg ingepakt ! De trui is ontzettend leuk en mooi echt een aanrader!

Mooie kleding en goed advies

Ik kom hier graag vanwege de mooie uitgebreide collectie en goed eerlijk advies

Bestellingen worden goed en snel verwerkt.

Heel positief

Prima service. Verzonden met persoonlijke kaart en mooiverpakt

Netjes verpakt. Makkelijk te retourneren. Mooie merken.

Prima en super snel

Voor herhaling