Snelle levering, en netjes verpakt. Ik ga hier vaker bestellen.

Goede website

Leuke kleding, mooie kwaliteit en snelle service

Mooi toepassen shirt.

Snelle levering en jurk was heel netjes verpakt met persoonlijke boodschap!

Mooi verpakt , met een leuk zeepje erbij!!

Ik kan dit bedrijf aanbevelen, ga zeker meer bestellingen doen.

Geweldige service

Bestelling de volgende dag in huis. Goed verpakt. Klein presentje erbij. Aankoop binnen 24 uur verder afgeprijsd. Prijsverschil is binnen 3 dagen terug betaald. Geweldige service.

Prachtig product en snelle levering

Flores broek ,topper

Mooi verpakt

Het was met zorg ingepakt

Artikel snel geleverd en als een cadeautje ingepakt. Met kaartje en zeepjes in vorm van een hartje. Ik vind het heel goed verzorgd

Zeer positief.

Ik ben zeer positief. Snelle levering, hartstikke leuk artikel gekocht. Niet onbelangrijk, het was ook mooi ingepakt met een persoonlijke note van het team en een klein presentje, altijd leuk. Bij ontvangst bleek het in de sale te zijn, dat bedrag krijg ik na 1 telefoontje zonder problemen teruggestort. Ik ga er vaker bestellen.

Betrouwbaar en de bestelling zat keurig verpakt!

Geweldig en zeer vriendelijk!

Leuke kleding, snelle reactie, snelle verzending en ontvangst. Ik zou het iedereen aanbevelen. Bij retourzending geld snel terug. Fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle en zeer goede levering.

Goed en snel geleverd wat ik had besteld.

Mijn bestelling via de webshop is goed en snel geleverd. Mooi en met zorg ingepakt.

Bestelling wordt redelijk snel en retourneren gaat gemakkelijk.

Netjes ingepakt met een kleine attentie erbij

Alles was netjes ingepakt met een lief kaartje en een kleine attentie erbij en snel ontvangen.

Supersnelle levering. Mooie kwaliteit en goede service. Top!

Supersnelle levering. Mooie kwaliteit en goede service. Top!

Fantastische service

Wow, wat super fijn geholpen. Echt een aanrader om hier online te bestellen en het contact formulier werkt super!! Snel en goed antwoord!!

Keurig correct en goede kwaliteit.

Fijne webwinkel

Mooie site, snelle levering, top!

Snel verzonden goede communicatie en leuk verpakt

Super leuke webshop ! met oog voor de klant

Goede duidelijke webshop Met duidelijke foto’s en met zorg in gepakt Elke keer cadeautje als het binnenkomt. Hele leuke persoonlijke service ! Ga zo door !

Hele persoonlijke service

Snel opgestuurd, in een mooi pakket en met liefde ingepakt. Kleinigheidje erbij en een persoonlijk kaartje. Super leuk!

Hele mooie jurk van Florèz, blij mee, netjes verpakt en snel geleverd

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk