Fantastisch!

Contact gehad met het team ivm keuze van de maat. Vriendelijk, goed en snel advies. Het pakketje was een cadeautje opzich. Wat een liefde en aandacht was daar aan besteed. Één artikel retour gestuurd. Ik kreeg direct een berichtje dat het pakketje goed was aangekomen en het geld stond meteen op mijn rekening. Van dit bedrijf kunnen anderen veel leren. Groot compliment! Hier ga ik zeker nogmaals iets bestellen en als ik in de buurt ben, ga ik naar de winkel.

Snelle en nette bezorging, goed product

Product zoals verwacht en omschreven. Mooi en goed verpakt en een snelle levering.

Super snelle verzending!

Mooi ingepakt en leuk presentje erbij! De verzending was zeer snel. Helaas was de broek te groot dus moest deze retourneren. Ook de retour was direct de volgende dag na versturen afgehandeld. Ik kom zeker nog eens terug!

Vriendelijk, snel, kwaliteit

Hele fijne ervaring!

Snel, super netjes ingepakt en verzorgd (met aandacht) verzonden! Daar wordt iedereen blij van!

Nette levering

Zo netjes en met zorg ingepakt

Mijn bestelling was netjes verpakt met daarbij een persoonlijk briefje en een leuk zeepje erbij . Gewoon een cadeautje om te ontvangen. Echt top!

Snelle verzending met een persoonlijke touch

Cambio jeans besteld, was in de sale en nog eens 10% korting . Snelle verzending en een leuk hartekaarsje met een persoonlijk briefje in de doos. Blij mee !

Geweldige trui en snelle verzending

Ontzettend leuke , mooie en zachte trui . Goed en feestelijk verpakt + snel verzonden, top!

Geweldige trui en snelle verzending

Prima. Jurk net zo mooi als op afbeelding.

Beloofde snelle bezorging. Klopt

Vriendelijk en klantgericht aan de tel. Pakje wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd!

Netjes en snel verzonden

Mooie tas gekocht, ze hadden de beste prijs en het was keurig verpakt en snel verzonden. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Netjes en snel verzonden

Bij contact reageert het bedrijf netjes.

Vriendelijk en geduldig ad tel. Wordt snel verstuurd. Aandacht ad verpakking met leuk presentje.

Wat levering betreft goed. Retourneren is wat lastig, heb ook geen bevestiging nog van mijn retour gekregen. Wel een bonnetje van dhl. Geen kritiek dus. Even afwachten nog. Mooie winkel, fijne mensen.

Prima, snel, vriendelijk

Leuk persoonlijk

Prima, snel, vriendelijk

Leuk persoonlijk

Mooi pakketje

Kleding zat mooi ingepakt met een kaars erbij. Zag er uit als eten cadeautje!

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk