Een woord Toppie

Snelle levering en super mooi ingepakt met een persoonlijk berichtje en een leuk cadeautje en natuurlijk een super leuke trui Groetjes Patricia

Top webshop

Mooie merken en super webshop. Eerste bestelling maar absoluut niet de laatste. Snelle verzending en super mooi verpakt. Echte aanrader

Ster

Een fijne zaak vriendelijk een aanrader

Keurig!

Product precies zoals ik verwacht had. Snelle levering en mooi ingepakt. Heel erg blij mee. Mooie zachte trui, daar zal ik veel plezier van hebben!

Super nette klantenservice

Ik had voor het eerst wat besteld bij Trendiesbyme. Erg te spreken over snelle bezorging! Helaas liepen de kleuren van het gestreepte shirt over na wassen. Na foto’s gestuurd te hebben deden zij totaal niet moeilijk en snapten dat dit niet de bedoeling was. Ik zou een nieuw shirt toegestuurd krijgen maar ze zouden voor de zekerheid deze eerst zelf wassen zodat ze zeker wisten dat het niet weer uit zou lopen. De volgende dag kreeg ik netjes bericht dat helaas bij hun ook de kleuren door elkaar waren gelopen. Ik kreeg netjes mijn geld terug.

Snelle levering, prima service.

Snelle levering, mooi verpakt, persoonlijk bericht erbij. Kortom Top! Helaas was de jurk te groot. Retourneren ging ook vlot en ik had supersnel het geld weer terug op mijn rekening.

Ik heb een trui gekocht via de website. Snelle service en keurig verpakt met een kleine attentie. Het kwam allemaal heel verzorgd over.

Snelle levering en één verzorgt pakket

Mijn ervaring in een woord: TOP!

Een razendsnelle levering na een zeer prettig ervaren contact over mijn bestelling.

Alles is netjes en verzorgd opgestuurd site is ook keurig

Persoonlijk en snel

Twee shirts besteld (voor het eerst bij Trendiesbyme). Werd meteen de volgende dag gebeld, dat de maat niet meer op voorraad was. Even overlegd en voor een maat groter gekozen. Pakje ging direct op de bus en de volgende dag had ik twee (passende!!) mooie shirts in huis. Mooi ingepakt, aardig briefje erbij. Supersnel en persoonlijk. Bedankt!!

Zeer correct en snel

Snel geleverd netjes verpakt erg tevreden

Snelle levering, en geld snel terug gestort toen artikel niet goed was

De communicatie en verzending is prima geregeld.

Jammer dat mijn bestelde broek niet paste. Hierdoor kon ik wel gebruik maken van de retourservice. Eenvoudig en zeer klantvriendelijk georganiseerd.

Snel en keurig verpakt Post.nl was wat later in de week anders had ik het al de volgende dag. Ik ben zeer tevreden!

Snel en goed, aanrader

Gevonden wat ik xochben het kwam zonder problemen snel en netjes bij me thuis

Héél leuke winkel, mooi assortiment, maar vooral de vriendelijke service doet het hem voor mij

De ontvangst was super. Ik werd enorm vriendelijk geholpen. Monique nam alle tijd, niets was te veel, ze dacht héél fijn mee, zonder opdringerigheid en zei ook eerlijk wanneer ze iets niét mooi vond staan. Dan nog de heerlijke koffie met macarons; zó wordt 'winkelen' écht leuk! Daar wil ik graag 60km voor rijden en weer terugkomen. Dank!!

Snel geleverd en heel mooi verpakt, word je blij van!!

Vlotte verzending, kleding leuk in gepakt ! Dank

Een prachtig jurk, ben met de jurk terug gegaan naar de zaak, daar de jurk aan getrokken. Met nog een paar goede tips heel blij de zaak uit gegaan. En als moeder van de Bruid was ik helemaal op en top mooi!

Super goed en snel geholpen

Super goed en snel geholpen

Trui van yaya the brand... met de letters GREAT op de trui ! Mooier dan op de foto , de rode letters zijn minder rood , mooie kleur ! Maat valt precies goed !

Snelle levering, netjes verpakt en zelfs een kleine attentie. Kortom zeer tevreden.

Echt een cadeautje

Pakketje net zo mooi ingepakt als het product is.

Mooi verpakt leuk presentje zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Goed en netjes

Ik kreeg alles keurig ingepakt thuis. Zag er leuk uit en met zorg gedaan. Paste goed dus ik ben blij.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk