Snelle levering goed verzorgd en kwamen thuis brengen ipv afhaallocatie helemaal top

Geweldig...

Besteld en snel geleverd. Heel blij mee.

Fijne webshop

Snelle levering, netjes verpakt en ook een snelle retourafhandeling. Kortom een aanrader om te bestellen!

Positiev

Fijn snelle levering

Snelle bezorging, attente verpakking.

Mooi verpakt

Blij met mijn toffe blouse en extra leuk dat het bijna als een cadeautje binnen kwam.

prima website en winkel, betrouwbaar

Goede website en winkel, altijd netjes verpakt en snel verzonden.

Snelle levering, prachtig verpakt met een extraatje

Mooie aanbieding, snel geleverd en heel fraai verpakt met een extraatje. Ook een geschreven kaartje doet het bij mij altijd goed.

Verzorgd.

Super verzorgd ingepakt. Mijn complimenten.

Keurig en snel

Heel persoonlijk door een groet van het web team

Snelle representatieve levering

De inhoud van de doos is keurig verzorgd ingepakt en de persoonlijke teamkaart visualiseert betrokkenheid, als je de doos opent wordt je blij van de inhoud.

Heel blij dat ik jullie heb gevonden!

Jullie winkel was een geweldige ontdekking voor mij! Met mijn 1,65 en maat 46 is het ongelooflijk moeilijk om mooie kwaliteitskleding te vinden dat past en goed staat. Jullie hebben veel van mijn favoriete merken EN… jullie kopen ook de grotere maten in: hoera!! De webshop heb ik ook ontdekt en ik hoop dat jullie nog heel lang blijven, want ik kom graag vanuit Almere bij jullie winkelen.

Snel en goed en mooi verpakt

geweldig ga ik vaker doen thuis uitgezocht inde winkel opgehaald, vriendelijke mensen

Goed verzorgd. Duidelijke communicatie

Prima , heel verrassend mooi ingepakt. Het leek wel een cadeautje ❤️

Uitstekend!!

Snelle keurig verzorgde levering.

Super snelle levering.

Zoals beloofd was de levering de volgende dag. Alles netjes ingepakt met een leuk presentje erbij!

Super tevreden.

Super snel bezorgd en zeer mooi en zorgvuldig verpakt!

Prima levertijd, prachtige box met leuk presentje! Mooie kleding!

Leuke persoonlijke levering.

Eerste keer hier besteld en kreeg echt een leuke persoonlijke levering met een kaartje en zeepje erbij. De verpakking was wel erg groot voor het topje wat ik besteld had. Mileu technisch gezien had dit zelfs door de brievenbus gekund in een kleiner pakje. Tip voor volgende keer. Voor de rest zeer tevreden ook over de gratis verzending!

Helaas kon u mij de juiste maat niet verstrekken. U heeft mij echter geweldig te woord gestaan en ge

Helaas kon u mij de juiste maat niet verstrekken. Het gesprek per telefoon was zeer begripvol. De betaling was ook zeer snel geroutineerd. Hartelijk dank. P.S. Zeer klantvriendelijk!

Product besteld en zeer snrl geleverd. Product voldoet aan verwachting

Fijne website en super snel geleverd.

Snelle verzending, leuk verpakt!!

De bestelling van mijn broek werd super snel verzonden en was ook heel leuk en persoonlijk ingepakt!! De broek zit ook nog eens als gegoten dus heel blij!

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk