Super bedrijf

Een leuke winkel met hele goede service , mijn klacht is heel serieus genomen en goed opgelost door het bedrijf, als ik weer in de buurt ben ga ik er zeker weer heen .. Bedankt voor u service, Wilma Wilbrink

Goede persoonlijke service

Zowel online als in de winkel altijd de persoonlijke touche aanwezig. Online bestelling is snel en netjes verpakt.

Altijd een lief kaartje en een klein kadootje

Prima, goede communicatie!

Mijn 2e bestelling en wederom prima. Direct bericht als het even anders loopt en dan nog stipt leveren. En het wordt met zorg ingepakt.

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt

Mooie webshop die met veel liefde de spullen inpakken en verzenden.

Superervaring, snelle zeer verzorgde en attente levering

Zeer snelle levering. Alles was netjes verzorgd en ingepakt met leuke verrassing!! En zeer attente berichtjes. Erg leuke benadering van de klant!! Ik ga er zeker nog eens bestellen!!

Kleding netjes ingepakt en snel geleverd.

Top winkel ook in echt .. ben er een keer geweest, maar heb twee goede jeans aangemeten gekregen. Nu was er een stuk en kon dezelfde nog bestellen. Ook nog in sale. Kom zeker terug. Mooie merken.

Toch terug gestuurd. Maar netjes afgewikkeld

Top tent

Snel, leuk en met een persoonlijke touch!

Snel geleverd en met zorg ingepakt

Super ervaring. Leuk ingepakt.

Tijdig bericht van bezorging.mooi ingepakt met een lief stukje zeep

Super tevreden!

Ik had een leuke blazer gezien van Zhrill en die was bij Trendiesbyme flink afgeprijsd. Ik heb de blazer meteen besteld. De levering was snel en netjes verpakt. Absoluut een aanrader!

Mooi product. Snelle levering

Ik zou zeggen: BESTELLEN MAAR!!!

Positief!!! Vorige dag besteld…volgende dag in huis! Zeer keurig verpakt! Ik werd er blij van!!! Duidelijke papieren erbij met : hoe terug te sturen! Een voorbeeld voor andere winkels!

De bestelde jurk voldeed aan alle verwachtingen. Ben er heel blij mee

super snelle levering. Netjes verpakt.

Super fijn

Snelle levering. Mooie spullen en netjes in mooie verpakking geleverd. Net dat ietsje extra’s!

Bestelling snel geleverd, met veel zorg ingepakt en ook nog een kleine attentie erbij. Superleuk en zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel!

Klantvriendelijk en goede service

Sinds jaren ben ik klant en ik word altijd goed en eerlijk geholpen

Geweldig.

Geweldig. Ik kom altijd in de Winkel, maar in deze covid tijd lukte dit niet en heb ik de WebWinkel ondekt. Wat een Goede Service en netheid. Alles keurig ingepakt, de volgende dag in huis en nog een leuke attentie toe. Fijne Winkel alles Top.

Snelle levering en met zoveel aandacht en liefde ingepakt en verstuurd, was een kadootje

Vriendelijk en adequaat

Een vriendelijke en snelle afhandeling van een retourzending

Verrassend

Snelle levering en een cadeautje in het pakketje. Heel verrassend!

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk