Snel en keurige levering

Snelle en correcte levering

Pakketje was een leuke verrassing om uit te pakken

Het pakketje dat ik had besteld, werd binnen twee dagen bezorgd en was heel zorgvuldig ingepakt, met een leuke kleine attentie erbij.

Georganiseerde webshop

Snel en zeer netjes verzonden! Helaas moest ik Retouren, maar ook dat ging gemakkelijk en vlot.

Snelle bezorging

Toen ik de doos open deed was het een andere broek. Teleurstelling. Was op de foton een broek met wijde pijpen en deze was met strakke en heel ander model. Ik toch gepast en stond heel leuk dus toch gehouden en er heel blij mee. Groeten Tineke

Persoonlijk

Bestelling snel ontvangen. Het was mooi en zorgvuldig ingepakt, voelde als een kadootje. Vooral in deze online shoppen tijd, net iets persoonlijker. Item terug gestuurd omdat ik blazer niet met juiste maat broek compleet kon krijgen.

Mooie site en super goede levering.

Fijne site om te shoppen, super snelle levering en heel mooi verpakt met een welkom kaart. Ik ga zeker in de toekomst weer bestellen en jullie aanbevelen bij familie en vrienden. TOP!

Snel en met aandacht ingepakt!

Zaterdagmiddag besteld en diezelfde dag gestuurd. Met aandacht en zorg ingepakt. Ik zal zeker weer bestellen bij Trendiesbyme. Leuke team!

Snel besteld, snel ontvangen, alles top!

Het bestellen via de website ging prima. De jas was ook snel verzonden en met een heel attent briefje er bij in. Dat maakt het veel persoonlijker dan bij de grote websites. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top service, alles snel en netjes geleverd.

heel fijn om samen te werken

Topservice

Mijn online bestelling werd dezelfde dag persoonlijk door een medewerkster van de webshop thuis afgeleverd, wat een topservice!

Super ingepakt

Snelle verzending en super leuk ingepakt net een kadootje met kleine attentie erbij.

Snelle levering, goed verzorgd

Heel snel geleverd! Zat leuk cadeautje bij en een persoonlijke notitie.

Uitstekende service

Prettig mailcontact nadat bleek dat de broek niet meer op voorraad was. Betaalde bedrag binnen 3 dagen terug gestort. Andere artikelen netjes ontvangen. Artikelen exact conform beschrijving en deze heb ik gehouden. Het was mijn eerste ervaring met de winkel, ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

Goede snelle service

Het was de eerste bestelling van mij en ben zeer tevreden over het snelle ontvangen van de pantalon, misschien wel de grote van de doos een aandachtspunt ,kleinere verpakking kan ook Mvg Gertie Heuts - Zoet

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt met een kleine attentie.

Top service!

Ik ben erg blij met mijn aankoop. En kreeg mijn aankoop keurig verpakt aangeleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snellelevering

Snelle verzending, en product was leuk verpakt!

Het was bijna een cadeautje om mijn order uit te pakken, er zat ook een klein aardigheidje bij. Product wat ik had uitgezocht zit perfect!

Niks te klagen

Heb een heel mooi blousje besteld. Werd snel geleverd, en ziet er precies uit zoals op de website. Het materiaal voelt nirt goedkoop en alsof het lang meegaat. Zeker een aanrader!

Helemaal goed!

Ik had een bestelling via de webshop geplaatst. De volgende dag stond het keurig klaar! Tevens een leuk presentje erbij! Ik ben heel tevreden over de service, zeker nu ook in Corona tijd.

Retourzending via ups

Fijne jen winkel. Wanneer je feedback hebt wordt daar serieus naar gekeken.

Snelle levering, netjes verpakt

Mooie, warme jas.

Prima communicatie

Het artikel had ik besteld, maar was helaas niet meer leverbaar. Ik kreeg een keurig mailtje en binnen een paar dagen het geld terug. Helaas geen vest, maar wel nette afhandeling.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk