Top service & verzorging

Goede service!

Snelle levering!

Goed!

Snelle levering leuke prijzen

Super contact ook als er iets mis gaat

Positieve communicatie met trendies problemen met aflevering pakket door PostNl gehad ,is netjes zeer goed door trendies opgepakt vnl door Gijs team lead . Zeer aan te bevelen .

perfect

snelle levering, alles keurig verpakt.

Zeer klantvriendelijk

Snelle bezorging, makkelijk te ruilen in de winkel en een hele vriendelijke verkoopster.

Snelle levering en mooi verpakt.

Goede adviezen, eerlijke

top service

Snelle levering ! En een eigen retour service .

Snelle verzending

Mooie collectie en zo mooi ingepakt.

Het team is zo klantvriendelijk en altijd bereid om mee te denken.

Fijne ervaring

Bestelling geplaatst waarbij er iets niet meer leverbaar was. Nette correctie en ook snel mijn geld weer terug. Broek netjes verpakt snel geleverd met een leuke attentie en persoonlijk kaartje erbij. Daarnaast hebben ze fijne merken in de shop.

Goed prijs, snelle bezorging.

Heb hier in de uitverkoop gekocht. Was ten opzichte van andere zaken beter afgeprijsd. De bezorging was uitermate snel.

Super snelle levering

Netjes ingepakt, super snel geleverd, alleszager tiptop uit!

Super fijne service en snel geleverd

Enorm fijn team

Super super super

Keurig verpakt met een gezellig cadeautje en kaartje erbij. Gewoon super goed geregeld.

Snelle levering, overzichtelijke site, zeer goede en vriendelijke service met een persoonlijke touch. Dit vindt je ( helaas) tegenwoordig niet vaak meer.

Geweldige winkel

Ik ben geweldig geholpen door een heel lief meisje!! Prachtige kleding, overzichtelijk en geen muziek. Ik kom graag bij jullie.

Eerste kennismaking gelijk een voltreffer.

Op uw site een mooie trendy trui aangetroffen, die afgeprijsd was. Onmiddellijk besteld. Snelle en keurige levering. Toppie.

Bestellen gaat makkelijk, snelle levering en een heel mooi product!

De site is overzichtelijk en het bestellen en betalen gaat makkelijk. De levering was supersnel en het cadeautje, maar vooral het briefje maken de levering erg leuk.

Héél verzorg en keurig op tijd.

Heel verzorgd en met een kleine attentie erbij. Ook werd het pakje op Bezorgd

Snelle levering en zulke mooie kleding

Snelle levering en zulke mooie kleding

prima service!

goed product, goede prijs, uitstekende service! bedankt!

Snelle levering en snelle reactie op vraag per mail

Ik ken de fysieke winkel niet maar vond een sale item erg goed geprijsd. Ok stuurde een mail met een vraag over dit item en kreeg meteen de volgende werkdag reactie. Twee dagen later had ik mijn pakketje, netjes verpakt met persoonlijke groet van get verkoopteam. Kortom, hier zal ik zeker vaker shoppen!

Altijd super goed en netjes geholpen.Schoenen waren helaas te klein maar in korte tijd had ik mijn geld weer terug op mijn rekening , Fijne winkel !

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk