Beter kan niet!

Wat mooi ingepakt en een goede service!

Goeie service

Snelle levering..

In één woord super!

Vlotte afwerking. Netjes verpakt

Goed en snel

Goede en snelle levering

Betrouwbare webshop

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en betalen, snel geleverd. Helaas zat er deze keer, zoals bij eerdere bestellingen wel en zoals op de site vermeld staat, geen klein presentje bij mijn bestelling. Jammer dat maakt het namelijk net wat specialer.

Snelle verzending en netjes verpakt

Het pakketje was snel in huis en leuk ingepakt met een extraatje erbij. Leuk!

Prima sevice

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending. Product is volgens verwachting. Mooi verpakt!

Snelle levering, super leuk verpakt met een persoonlijke touch.

Specifiek op zoek gegaan naar de uiteindelijk gekochte spijkerbroek. Voldoet aan alle verwachtingen en ziet er conform plaatje uit. Levering was snel en met een persoonlijke touch. Leuk!

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering, heel netjes verpakt. Kreeg ook nog een cadeautje. Hele mooie blouse ben er blij mee.

Laagdrempelig en goede service

Top! Zo doorgaan

Super snelle service!

Ik heb iets besteld en de volgende dag had ik het aan in huis. Dat was echt heel fijn.

Fijne winkel met persoonlijk contact!

Superleuke collectie

Top winkel!

Jammer de blouse paste niet heel netjes verpakt prima service alle lof voor deze winkel! Top!

Snelle en persoonlijke levering

Bestelling werd door Trendiesbyme zelf geleverd. Levering was vlot. Bestelling was leuk ingepakt, voorzien van een persoonlijk kaartje en een leuke attentie.

Supersnelle levering en mooie producten!

Wat een heerlijk bedrijf. Snelle levering én zelfs nog een klein presentje voor Moederdag, wat lief!

Helemaal top

Zeer vlug geleverd.

Het krijgen van mijn eigen bestelling, was letterlijk een kadootje. Ook al heb ik het zelf betaald.

Een zonnetje in deze sombere Corona tijd!

Uitstekend!

Snelle verzending, keurig verpakt. Handgeschreven notitie van het webteam in de doos, kleine attentie bij de jurk. Duidelijk veel zorg en aandacht aan besteed. Hulde!

Goede ervaring met deze webshop.

Kwaliteit, betrouwbaar en vlot verzonden!

Snel verzonden en geleverd met leuke attentie! Hartelijk dank!

Niets op aan te merken. Snel geleverd en retouren snel afgehandeld.

Zegt wat het doet en doet wat het zegt.

Geweldige klantgerichtheid!!

Ben op de site van Trendiesbyme gekomen omdat ik op zoek was naar een specifiek jurkje. Ik had bij mijn bestelling een verzoek geplaatst (dat kon bij ‘opmerkingen’- alleen al goed dat dit kan, maakt het persoonlijker) en werd spoedig hierna teruggebeld. Er werd gelijk een oplossing geboden. Zeer professioneel en klantgericht!

Super goede service!

Klantvriendelijk, mijn vraag via de mail heel snel beantwoord. Snelle verzending, mooi ingepakt met een leuke attentie erbij! Top!

Mooie kwaliteit kleding, goed verzorgde prachtig ingepakte bestelling.

Bijzondere ervaring online kleding kopen. Nog niet eerder pakket ontvangen dat zo goed verzorgt aangeboden werd.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk