Zeer tevreden over de online bestelling bij Trendies

De dag na bestelling werd deze al geleverd. Mijn bestelde kleding was keurig omwikkeld in papier en het geheel was in een mooie doos verpakt. Een aardig bedankkaartje en een klein presentje waren meegestuurd. Complimenten!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Hele goede ervaring

Snel geleverd, goed product, prima verpakt. Geen verbeteringen.

Super !!

Mooie artikelen, snelle levering

Zeer te vreden !

Snelle reactie op mijn vraag , netjes ingepakt , Lief klein kadootje , Gewoon super !!!

Goeie ervaring, goeie service, snelle levering

Goeie service, snelle levering, leuk verpakt kadootje:)

Altijd weer uitstekend!

Snelle verzending, leuk verpakt, mooie artikelen en bij onverhoopt retour een snelle afhandeling. Alles prima geregeld! Aanrader!

Bestelde artikel is helemaal naar wens. Bovendien was het prachtig ingepakt; echt een cadeautje voor mezelf. Vlotte levering.

Snel geleverd en netje verpakt!

Tevreden klant!:)

Snelle levering. Netjes verpakt

Zeker een aanrader als je iets speciaals zoekt.

Naast snelle levering ook een leuke verpakking!

Goede service.

Goede service. Origineel verzorgd

Professioneel, klantvriendelijk. Goede service

Professioneel, klantvriendelijk. Goede service

Fijne webshop die werk maakt van een pakketje!

Mijn pakketje kwam als een cadeautje bij me binnen, zo mooi en met aandacht ingepakt. Heel blij mee!

Fantastisch!

Snelle levering en erg leuk ingepakt met een klein onverwacht cadeautje erbij. Maar wat ik vooral waardeer, het uitgebreide behandel en wasvoorschrift voor mijn nieuwe travelkleding! Heel fijn en attent.

Uitstekende service

Ik ben uitstekend geholpen met mijn vragen. Goed bereikbaar en duidelijke antwoorden op mijn vragen

Wat keurig verpakt,extra informatie over wasvoorschrift en attentie bijgevoeg.meer dan top

Mooie kleding en snelle en nette verzending

Het bestellen verliep erg makkelijk, snel en netjes. Er zat een erg leuk presentje bij de levering. Toch iets terugsturen, geen probleem, het wordt zelfs bij je thuis opgehaald. Grote klasse qua service!

Online geshopt, super snelle levering! Ga zeker nog vaker bij jullie online shoppen!

Bij Trendies wordt ik altijd heel vriendelijk geholpen. Goede adviezen en niets is teveel.

Gewoon goed

Snelle levering, leuk ingepakt met kleine attentie!

Alles naar verwachting

Snel besteld, netjes alles bevestigd. Snel geleverd en onwijs leuk verpakt zelfs met een aardigheidje erbij.

Goede kwaliteit en service

Mooie merken, snelle service en vriendelijke medewerkers.

Zeer snelle levering!

Normaal gesproken kom ik regelmatig naar de winkel als ik bij mijn ouders op bezoek ben, wat nu niet gaat om de welbekende reden. Ikzelf woon in Heerhugowaard (Noord-Holland) dus ben superblij dat ik de kleding via de website kan bestellen. Zaterdag besteld, maandag in huis! Top! De dames in de winkel helpen mij altijd geduldig en vriendelijk, zodra het weer normaal is kom ik zeker weer naar de winkel! Succes en hopelijk gauw tot ziens!

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk