Aangenaam verrast

Pakket is met zorg en een leuke attentie verstuurd. Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets bij jullie besteld heb, kan het iedereen aanbevelen!

Goed advies gekregen.

Goed advies gekregen en mooi bij elkaar passende kleuren. Later het bijpassende colbert besteld. Dat heb ik snel ontvangen in een stevige doos.

Fijn contact met de webshops en mooie jas

Prettig, vriendelijk en snel geholpen door een medewerker bij het bestellen van een jas. Zeer tevreden over mijn bestelling.

Perfect zoals altijd

Snel bezorgd en met zorg ingepakt

Mooie website, makkelijk te bestellen. Snel geleverd

Snelle bezorging en leuk,origineel verpakt. Echt een kadootje

snell ontvangen

snell ontvangen, netjes ingepakt, goede service

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering en goed verpakt.

Gilet van studio Annelies besteld goede makkelijke site en snelle levering .

Snelle levering, mooi verpakt. Helemaal goed!

Leuke website, het pakketje als cadeautje ontvangen. Zeer netjes en mooi ingepakt...top. Snelle levering, helemaal tevreden, alleen het artikel was te klein, helaas terug moeten sturen. Maar ondanks dat, zeer tevreden en zal vast en zeker wel vaker hier bestellen.

Goed op de hoogte gehouden en snel geleverd met leuk presentje

perfect

besteld en duidelijk wanneer er geleverd zou worden

Teleurstellend

Levering niet zoals beloofd en nu al lang aan het wachten op terugstorting

Alles helemaal oké

Alles helemaal oké

De maat was helaas te klein maar de service en afwikkeling top

Super service!

Mooie broek besteld, snel binnen, goed verpakt. Erg blij met alles! Zou hier zeker nog eens bestellen!

Super.

Mooie trui gekocht. Veel leuke merken.

Super tevreden

Ik had een POM blazer besteld en deze was met zorg en net even iets extra’s ingepakt. Keurig in vloeipapier, een kaartje erbij en een kaarsje in de vorm van een hartje. Vaak krijg je iets in een plastic zak zodat het gekreukt is. Dit zat in een doos. Top!

Wundervoller Schal & sehr schön verpackt

Ich habe für meine Patentante einen Schal bei Trendiesbyme gekauft & bin super begeistert. Der Schal ist sehr schön & war super liebevoll verpackt, sogar mit einer kleinen Nachricht dazu. Versand war auch schnell, hier würde ich definitiv nochmal bestellen!

Zeer positief

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd (binnen 3 dagen) Heel mooi ingepakt met een zeepje en een kaart. Helaas stond de trui mij niet die ik online had aangeschaft. Retour service ook dik in orde.

Heel vlot en snelgeleverd

Snelle levering, duidelijke communicatie

uitstekend

Prachtige doos, mooi product, goede levering!

Snel geleverd en liefdevol verpakt

Uitstekende eerste ervaring met Trendiesbyme. Ga er zeker vaker bestellen

Donkerstaat 29