Teleurgesteld! Bestelde een afsluiting om bestaande afsluiting die bij hun besteld was af te werken. De bestelling is afgehandeld en even later zeiden ze dat er een langere termijn was dan voorzien. Voor mij geen probleem en had hun ook verteld dat ik mijn afsluiting wou vervolledigen. Erna weer een bericht dat ze niet meer konden leveren maar me een alternatief konden aanbieden. Ok voor mij maar als deze geleverd was bleken de afmetingen verschillend te zijn waardoor deze op niets trekt. Had voor hun een oplossing gezocht want ze verkochten ook de correcte afmetingen maar wouden enkel ruilen mits een transportkost dubbel van de originele kost. Dieven zijn het. Goede raad, bestel hier niets.
Alles was op voorraad stond erbij 2 tot 4 dagen leverbaar. Een deel kwam na 4 dagen de rest was eerst op voorraad en ineens niet meer. Na 2 weken een deel van mijn geld terug gekregen. Paar keer gebeld. Ze liegen gewoon tegen je en komen afspraken niet na. Kortom Prut bedrijf.
Wij hebben onlangs een 4x4m douglas overkapping gekocht. Ze hebben snel geleverd, hiervoor echt complimenten, maar de pallet was in de vrachtwagen omgekieperd, dus veel beschadigd. Wil je ze bellen hebben ze geen ideale telefoontijden. Eenmaal bereikt zijn ze erg meewerkend. Eenmaal gestart aan de bouw (zelf) blijkt de set niet compleet te zijn. In de handleiding, die ontbrak, blijkt pas wat je nodig hebt. Staat namelijk niet duidelijk op de pakbon wat er allemaal bij moet zetten en vraag je het aan de klantenservice, kunnen ze er ook geen antwoord op geven uiteindelijk zelf uit moeten vinden dat het op de handleiding stond. Dit was allemaal erg jammer. Voor ontbrekende onderdelen hebben we ook zelf gereden, anders gingen er weer een aantal dagen overheen omdat ze zelf (kleine onderdelen) niet leveren. Kortom: Klantenservice - goed Bereikbaarheid en flexibiliteit - matig Controle op volledigheid producten - slecht
Beste Rachel, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat spijtig om te horen dat je problemen hebt ervaren met de bereikbaarheid van onze klantenservice en de volledigheid van de producten. Wij streven ernaar om al onze klanten goede service te bieden en betreuren dat we dat in dit geval niet hebben kunnen waarmaken. Dit is uiteraard niet de ervaring die we je willen bieden, dus we zullen je feedback meenemen om onze service te verbeteren. Voor nu veel plezier met je bestelling gewenst! Met vriendelijke groet, Team NuBuiten
Fijne ervaring met NuBuiten, bellen en afhalen was gelijk mogelijk. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen op locatie. Aanrader!
Beste Joost, Bedankt voor de positieve woorden! Wat fijn dat je blij bent met je bestelling en service. We hopen je snel weer terug te zien en voor nu heel veel plezier met je aankoop gewenst! Met vriendelijke groet, Team NuBuiten
Gezien de reviews hebben we getwijfeld of we hier wel onze overkapping moesten bestellen. De verkoper heeft ons erg goed geholpen en dit gaf ons vertrouwen in Nubuiten. Levering was netjes op tijd (binnen de gestelde levertijd). Tijdens het opbouwen hadden we een kleine tegenslag, maar de verkoper heeft dit snel voor ons opgelost, zodat we verder konden gaan met opbouwen. Wij zijn heel blij met onze bestelling bij Nubuiten, onze overkapping is echt heel mooi geworden!
Beste Maartje, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Goed om te lezen dat mijn collega’s je hebben kunnen helpen. In verband met privacy zouden we het echter wel fijn vinden als je de naam van onze collega zou willen verwijderen. Alvast bedankt en veel plezier met je overkapping gewenst! Met vriendelijke groet, Team NuBuiten
Originele beoordeling
Gezien de reviews hebben we getwijfeld of we hier wel onze overkapping moesten bestellen. Verkoper Dennis heeft ons erg goed geholpen en dit gaf ons vertrouwen in Nubuiten. Levering was netjes op tijd (binnen de gestelde levertijd). Tijdens het opbouwen hadden we een kleine tegenslag, maar Dennis heeft dit snel voor ons opgelost, zodat we verder konden gaan met opbouwen. Wij zijn heel blij met onze bestelling bij Nubuiten, onze overkapping is echt heel mooi geworden!
Overkapping besteld bij Nubuiten. Helaas lukt het Nubuiten niet om een bestelling compleet en onbeschadigd te leveren. Er ontbraken een flink aantal schroeven, en een stuk dakafwerkset. Daarnaast waren er een aantal planken beschadigd. Serviceformulier ingevuld en de ontbrekendende/beschadigde spullen zijn nageleverd. Nu zal er wel weer een reactie komen in de richting van "bedankt voor je feedback, hiervan kunnen we leren", maar waar het bedrijf geen rekening mee houdt is dat er een klusteam aan het werk is dat betaald moet worden. Wanneer de bouw dan steeds onderbroken wordt door ontbrekende of beschadigde stukken (en je een flink aantal weken moet wachten op de rest), dan kost dit geld. Daarnaast is de tweede levering planken ineens een stuk breder, waardoor afwerking ook nog eens niet mooi uitkomt. Straatwerk loopt uit door de vertragingen en ook dit kost weer geld. Gaat niet over een paar honderd, maar duizenden euro's extra aan onkosten. Ik had gehoopt op een kleine compensatie, maar helaas het antwoord, monteren is accepteren. NuBuiten, begrijp dat het niet accepteren nog meer geld kost omdat het klusteam dan weer terug moet komen. Betaalt u dat? Nee voor mij geen NuBuiten meer.
Beste Peter, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Uiteraard is dit niet de service die we willen leveren en het is zeker ook niet onze bedoeling dat je door vertragingen extra kosten moet maken. Onze oprechte excuses voor deze situatie. We begrijpen dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice. Aangezien er al een beslissing is gemaakt wat betreft compensatie, kunnen we hier waarschijnlijk niets voor je in betekenen. Mocht je toch willen dat er nog een keer naar je case wordt gekeken, zou je dan opnieuw contact op willen nemen via [email protected]? Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team NuBuiten
Een levering met zware stenen is niet op mijn oprit geleverd, maar ruim 100 meter verderop!! Chauffeur kon zogenaamd mijn huis niet bereikbaar, terwijl er nota bene twee toegangswegen zijn. Smoesjes om half werk af te kunnen leveren. Zelfs geen belletje maar gewoon een loodware pallet verderop gedumpt! Klantenservice schuift het op de leverancier, ze hebben hun geld geind en willen hun verantwoordelijkheid verder niet nemen om het correct op te lossen. Hun oplossing: “vraag of je buren je helpen met sjouwen”. Dikke natrap, stelletje eikels.
Beste M, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te delen. Wat jammer om te lezen dat je een teleurstellende ervaring met NuBuiten hebt gehad. We proberen altijd de beste service en producten te leveren, dus het spijt ons dat je dit anders hebt ervaren. We zullen je feedback over deze ervaring meenemen om onze service te verbeteren. Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen, dan willen we je vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin je ordernummer, contactgegevens en een korte uitleg van de situatie. We kijken dan graag even met je mee! Met vriendelijke groet, Team NuBuiten
Zeer slecht. Had even contact opgenomen dat de bestelling er niet was
Administratieve rompslomp. Sturen verkeerde artikelen of sturen je bestelling in meerdere pakketen. Nemen geen contact met je op als er vertragingen zijn. Bij mij meerdere keren uitgesteld. 16 mei besteld en nu verwachten ze het op 5 juli. Dat is 7 weken terwijl levertijd van 72 uur vermeld stond (en uiterlijk binnen 2 weken binnen zou moeten zijn) en nog steeds betwijfel ik of dat ook weer uitgesteld wordt. Heb mijn geld teruggeëist. EN IK WACHT NOG STEEDS OP MIJN GELD!!!
We hebben nu meer dan 5 weken gewacht op onze bestelling van een schutting, terwijl op de website stond dat de levering binnen 72 uur zou plaatsvinden. Na een week wachten hebben we contact opgenomen en ons werd beloofd dat de schutting aan het einde van die week bezorgd zou worden. Twee weken later hadden we nog steeds niets ontvangen en namen we opnieuw contact op met de klantenservice. We werden op een zeer onbeschofte manier te woord gestaan. Omdat we het zat waren, zijn we de volgende dag zelf naar de winkel gegaan. Daar werden we geholpen door een medewerker genaamd Daniel, die ons opnieuw een leverdatum beloofde. Toen de leverdatum verstreken was en we weer niets ontvangen hadden, hebben we opnieuw contact opgenomen. Daniel vertelde ons dat de bestelling vertraging had opgelopen. Toen we aangaven dat we de bestelling wilden annuleren, werd er niet meer gereageerd op onze berichten. Ook kunnen we ze nu niet meer via de klantenservice bereiken. We willen ons geld terug en willen andere mensen waarschuwen om niet in dezelfde problemen te komen. Deze service is onacceptabel en wij zullen nooit meer bij dit bedrijf bestellen.
Ik heb woensdag mijn bestelling gekregen,jammer genoeg lijkt het niet wat op de foto staat. De schuttingen goedkope kwaliteit in real life. De foto's geven een zeer mooie uitstraling in het echt is het minder. Ik zal niet meer hier bestellen.
Omdat planken niet op tijd bezorgd konden worden met nubuiten afgesproken dat ik ze zelf zou komen halen. Daarvoor bus gehuurd ivm lengte planken. Dag van te voren kreeg ik te horen dat artikelen beschadigd waren, dat er nieuwe moesten worden besteld en dat ik een week moest wachten. Had vrij genomen om te klussen dusndat plan viel in duigen.’ook de kosten voor het huren van de bus down the drain. Vervolgens nieuwe afspraak proberen te maken maar kersen niemand telefonisch te pakken! Ook mails werden nauwelijks beantwoord. Chat werkte wel maar daar konden ze mij niet helpen. Uiteindelijk na heel veel moeite toch gelukt en het planken zijn mooi maar niet tevreden over gang van zaken. Kreeg ook geen begrip, laat staan een (financiële) tegemoetkoming. Overall teleurstellend.
Beste Bram, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat jammer om te lezen dat je ervaring bij NuBuiten niet naar wens is verlopen. We proberen al onzen klanten een goede service te bieden en betreuren dat we dat in dit geval niet hebben kunnen waarmaken. Onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren. We zullen je feedback wat betreft de lange wachttijd bij de klantenservice gebruiken om onze service en communicatie in de toekomst te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team NuBuiten
Slechte communicatie en nog geen levering! 6 weken geleden een overkapping besteld. Geschatte levertijd toen was 4 weken. Helaas heeft NuBuiten geen enkele update gegeven over eventuele vertragingen. Vanaf week 4 heb ik gemaild over de status van mijn bestelling, nog geen reactie op die mail. Elke week geprobeerd te bellen. Meestal na 20 min wachten nog niemand aan de lijn. Twee keer heb ik iemand kunnen spreken. Uiteraard zonder verduidelijking. Ze geven aan dat de overkapping nog in productie is en ze geen leverdatum kunnen geven. Beide keren beloven ze mij binnen 24uur te bellen met verduidelijking, maar uiteraard niet gebeurd. Meest frustrerende is dat een nul communicatie vanuit NuBuiten.nl is. Mocht de overkapping ooit geleverd worden laat ik weten hoe de kwaliteit is. Tot die tijd raad ik ten strengste af om hier te bestellen
Na het bestellen van je overkapping, kan je dood vallen! Er wordt niet meer gereageerd op je telefoontjes, of op je emails die je verstuurd… Mijn materiaal werd al slecht afgeleverd met banden kapot en schade aan het hout werk. Na netjes meerdere malen te bellen, zonder contact?!? Hebben ze ineens een bandje dat storing hebben?!? Ok dan mail ik ze gewoon, heeft ook geen nut want ze reageren gewoon niet!! Volgende ochtend maar gezorgd dat ik daar op de stoep sta… Na een uur rijden word er nog geen eens koffie voor je geregeld of enig gevoel gegeven dat er toe doe als klant… Materialen zijn gewoon voor de deur neer gezet, en mag 2 weken nat regenen voordat alles binnen is?!? Lachwekkend gewoon!!! Bij deze bent uw gewaarschuwd met wat uw hier in zee gaat!! Groet, C. Zwijnenburg
Na bestelling en betaling geen order bevestiging ontvangen, wel een factuur. Bij levering een totaal ander product ontvangen dan verwacht. Retour wordt geweigerd. Contact is kortaf en ongeïnteresseerd. Een bijzonder slecht bedrijf en beter te mijden!
Op 22 augustus een (dure) bestelling geplaatst, deze zou op 1 of 2 september geleverd worden, men zou hierover nog contact opnemen. Op 4 september had ik nog niets gehoord, dus heb ik contact opgenomen. Er werd mij medegedeeld dat het uitgezocht zou worden en dat ik zsm teruggebeld zou worden. Op dit moment is het 11 september, heb ik nog niets gehoord en hang ik inmiddels alweer 12 minuten in de wacht bij de klanten"service". Geen aanrader.
2 weken geleden een partij Douglas houten palen besteld van 20 bij 20 cm voor het bouwen van een veranda. Heel pakket inclusief schroeven en andere bevestigingsmaterialen (hoekankers, verbindingsplaatjes en verstelbare paaldragers). Na een week werd het hout geleverd, andere zaken zouden separaat verstuurd worden. De palen van 2 meter bleken tot op de kern van de paal gespleten te zijn. Het betrof hier geen normale houtscheurtjes maar diepe kloven over de hele lengte. De palen zijn hierdoor onbruikbaar als staanders omdat je aan alle kanten de paal in kijkt. De palen van 3 meter hebben dit niet. NuBuiten gebeld en klachtenformulier ingevuld inclusief 5 foto's die aantonen hoe lang en diep de kloven zijn. Na 2 dagen krijg ik als reactie dat het normaal is dat dit soort hout scheurtjes kan bevatten. Scheurtjes kan maar dit soort kloven hebben vrienden die in de bouw werken zelfs nog nooit gezien. Van de overige zaken zijn alleen de schroeven geleverd en is het na 2 weken nog steeds wachten op de hoekankers, verbindingsplaatjes en verstelbare paaldragers (levertijd was binnen 72 uur volgens de website). Kortom: ik zit nu met palen die niet te gebruiken zijn en zaken die nog steeds niet geleverd zijn. Omruilen doen ze niet want in hun ogen hebben ze goede producten geleverd dus retourneren mag maar dan moet je het zelf even terugbrengen naar Hardinxveld-Giesendam. NuBuiten is een organisatie die klanttevredenheid totaal niet interessant vindt en niets wil doen met klachten die gegrond zijn. Inferieure kwaliteit en slechte service zou mij doen besluiten om deze zaak voor iedereen die niet bedonderd wil worden af te raden en op zoek te gaan naar een beter alternatief.
Levering van hout in mei bleek gedeeltelijk niet juist. Direct contact opgenomen en tevens gemeld via serviceformulier en per mail. Geen reactie en na paar dagen telefonisch contact opgenomen. Een nabestelling was uitgezet. Daarna bleek geen communicatie meer mogelijk. Geen reacties op meerdrre mailtjes, meerdere terugbelverzoeken en klachtenformulieren. Inmiddels aangegeven nalevering niet meer te willen en geld teruggevraagd. Ook daar geen reactie op. Voelt onmachtig als je zo door een bedrijf dat o.a. met RTL4 samenwerkt wordt behandeld. Echt... in drie weken tijd geen enkele reactie. Voor mij onvoorstelbaar dat een bedrijf zo met een klant omgaat waar ze een fout hebben gemaakt.
Bestel hier nooit! Een bestelling geplaats met uiteraard bezorgkosten van 99 euro. Krijg ik 3 dagen later een mail dat ik even 75 euro extra moet betalen omdat se het blijkbaar in delen versturen is niet mijn probleem dat jullie het niet in 1 keer versturen. Bestel hier dus nooit!! Onlangs heeft u bij ons een bestelling geplaatst, dank daarvoor. U heeft producten uit de categorie hout en categorie bestrating gecombineerd besteld. Voor de levering hiervan brengen wij €75,- toeslag in rekening.
Tot aan de betaling is het contract zeer goed met NuBuiten. Maar na de betaling word dit totaal anders.. Wij hebben gekozen voor een " doe het zelf "pakket. Hoe bij zo'n pakket rekening met: - verschil tussen NuBuiten offerte, en bevestiging van bestell. - geen rekening houden met opgegeven opmerking voor levering. - levering niet kunnen controleren op juistheid of beschadiging. - fijn bezaagd, betekend niet direct te verwerken. Staanders, boeidelen en andere zicht delen moeten alle geschaafd worden. - hout is niet droog. Hetgeen nog niet krom is bij de levering, word krom zodra deze van het pallet word gehaald. - niets is recht, op maat, of afgewerkt. -zweedsrabbat te weinig door kromme of geschuurde rabbatdelen. Een hele grote tegenvaller is het. Ben behoorlijk handig, maar vóór een "doe het zelf" pakket, heb je een totale werkplaats nodig voor houtbewerking. 2 Sterren beoordelingen is nog een positieve benadering!!
Als u goed hout zoekt kijk dan verder, kromme palen geleverd gekregen na geklaagd te hebben is het antwoord van de firma nu buiten dat 1cm!! per meter normaal is voor deze firma. voor mij de eerste en laatste keer geweest dat ik hier ooit iets gekocht heb.
Ronduit slecht; communicatie slecht, levering maar matig, hout dubieus en vooral heel veel frustratie bij ons als klant. Ze zeggen dat ze er iets aan gaan doen, maar dat gebeurd niet, vragen om een oplossing, die wordt geboden en dan toch weer niet. Kortom, wordt geen klant bij NuBuiten, het levert helaas meer ellende op en een wrange nasmaak dan dat je een blije klant bent!
Waardeloos bedrijf Wij hebben ontzettend spijt dat we bij dit bedrijf onze aluminium schutting gekocht hebben. Wij hebben een klap geld betaald voor spullen die bij aankoop een levertijd hadden van 4-8 werkdagen. Drie weken na de afgesproken leverweek werd een deel van onze bestelling geleverd, terwijl er met spoed (dit meerdere keren telefonisch laten weten) op gewacht werd. Geen melding van halve levering van te voren, geen sorry. Er stonden zelfs dingen op de pakbon die niet bij de levering zaten. Heel bijzonder. Inmiddels zijn we ruim 6 weken verder en nog steeds is er geen complete levering. Sterker nog, deze week zou weer een deel geleverd worden, maar gezien het vrijdag is en wij in het bezorggebied van di. en do. zitten, zijn we dus wederom zoet gehouden met een dode mus. Ronduit schandalig. Wij hebben begrip voor de situatie van ongeveer de hele wereld momenteel, dat iedereen kampt met leverproblemen en personeel te kort komt, maar dit is echt niet oke. Op de website staan alle ontbrekende items toch echt op 8-20 dagen leverdagen, doe dat dan niet. Verkoop geen dingen die je niet kunt leveren. Wij hebben meerdere keren telefonisch en per mail contact gehad, maar er gebeurd helemaal niets. Zeer slechte service, zij hebben duidelijk hun zaken niet op orde. Wij zijn inmiddels woest en zullen nooit en te nimmer meer iets bij NuBuiten kopen.
Grotendeels verkeerd geleverd. Nalevering duurt 2 weken. Overal op de site staat 72 uur.. maar nee voor jou nalevering geld dat niet. Zelfs na 24x bellen denken ze niet met je mee... kortom kut bedrijf
zeer slechte service, de meest slechte communicatie, voordat je koopt, behandelen ze je goed en nadat ze de betaling hebben ontvangen, beginnen ze met leugens en vertragen ze de bestelling voor vele weken,
Giessenzoom 15
3371GJ Hardixveld-giessendam