Goede levering en mooi assortiment

Ik heb al meerdere keren besteld bij Villa Jipp. De webshop heeft een prachtig assortiment met bijna alles van HK Living, mijn favoriete merk. Snelle levering en goede communicatie over de order. Helaas een keertje iets moeten retourneren, maar de retour was supersnel verwerkt. Ik zou Villa Jipp bij iedereen aanraden!

Elke keer weer tevreden!

Ik kom altijd terug naar Villa Jipp voor de nieuwste HK Living artikelen. Het assortiment is uitgebreid en actueel. Ik vind het prettig dat je kan zien of iets op voorraad is of dat het nageleverd kan worden. Het wordt snel en zorgvuldig verzonden. Kortom 5 sterren.

Ik had het verkeerde adres gegeven.Dat werd keurig en snel opgelost. Heel snel na wat mailverkeer is het pakket op het goede adres afgeleverd.

Werd gebeld omdat een cadeauverpakking erg kwetsbaar is tijdens vervoer. Keurig verpakt pakket inclusief apart de cadeauverpakking zodat ik dat zelf kon verpakken. Super service met advies!!

Snelle goede levering

Snelle goede levering, servies goed verpakt!

Na verkeerde levering product alsnog ontvangen

Goede hulp en informatie ontvangen over verkeerde levering. Was begrip voor situatie en werd oplossingsgericht gedacht. Uiteindelijk product ontvangen.

Fantastische service!

Ik was op zoek naar 1 artikel van HK living. Het was direct leverbaar voor een eerlijke prijs, super snelle service en goed telefonich bereikbaar! Zo blij!

Supersnel en goede service

Servies besteld waarbij 1 artikel niet goed was geleverd. Dit is heel snel en naar volle tevredenheid opgelost. Bedankt Villa Jipp!

Goede website, snelle levering.

Ik bestel al mijn hk living servies altijd bij villa jipp. Fijne website, snelle levering. Gewoon altijd goed.

Heel netje ,ik was wat vergeten aan mijn zending toe toevoegen en hebben ze netjes op gelost en snelle levering

Zeer prettige ervaring!

Vriendelijk contact, mooie producten. Levering volgens afspraak!

Fantastisch, snelle levering .

Mooie website, snelle verzending.

Goede kwaliteit, nette deugdelijke verpakking. Werd erop gewezen dat ik meerdere bestellingen in 1 verpakking geleverd kon krijgen waardoor besparing verzendkosten. Dezelfde dag werden de reeds betaalde verzendkosten teruggestort.

Aanrader

Prijs/kwaliteit prima en in dit geval doorslaggevend. Snelle levering, goede communicatie en duidelijke website.

Persoonlijke goede service, oplossingsgericht

Door een fout bij de bezorgdienst zou het pakket helaas te laat binnen komen. De medewerker die ik vervolgens aan de telefoon had heeft goed meegedacht en z’n uiterste best gedaan, helaas tevergeefs maar voor de service van deze winkel zou ik een dikke tien geven.

Mooie site, duidelijk en super snelle levering

Super goed

Bestellingen prima

Bestellingen gaan goed, op mail geen reactie!

Goed verpakt en keurig volgens schema bezorgt.

Goede website, niet duur

mijn pakket was door toedoen van DHL zoek geraakt ,maar dit is door Villa Jip proactief opgepakt er heeft er voor gezorgd dat de bestelling via een andere pakketbezorger (postNL) snel werd geleverd.

Prima.

Persoonlijk, snel en adequate afhandeling van een retourzending (vanwege afmeting).

Geen gedoe ervaring met uitstekende support

Uitstekende communicatie en aangeboden alternatieven

Goede service!

Vragen worden snel beantwoord.

Vlotte afhandeling

Geweldig hè, al dat HK living?! Bestelling wordt vlot bevestigd & in gang gezet. Dan ook bericht over de verzending & het bestelde zit goed verpakt!

Superfijne service!!

Goede service, makkelijk contact en snelle reactie.

Vriendelijk klantgericht snel

Prettig contact, snelle service