Leuke webshop, goede service

Via Google uitgekomen bij deze website, daar eindelijk dat ene stoeltje dat ik zocht gevonden! Het werd snel verzonden. Helaas kwam het product niet heel aan, maar na een mailtje naar de winkel werd het gelijk opnieuw verzonden. Echt heel fijn!

Erg trage levering

Voor het eerst een bestelling geplaatst en helaas niet zo'n goede ervaring. In november een bestelling geplaatst van 2 artikelen waarvan één artikel begin december leverbaar zou zijn en geleverd zou worden. 1 januari gemaild of de bestelling er al aan kwam en hier helaas geen reactie op ontvangen. 2,5 week later weer gemaild en toen werd de bestelling op de post gedaan. Het had fijn geweest als er tussentijds een update was gekomen dat de levering nog zo lang zou uitlopen, dan was ik op de hoogte geweest.

Prachtige bekers, goede service

Een bestelling gedaan van 5 bekers. 1 beker was de verkeerde. De overige zijn prachtig. Hele mooie kwaliteit en kleuren. Hierover contact gehad met de firma via de chat. Dit contact verliep heel snel en prettig. De volgende dag had ik de juiste beker. Helaas zit daar een piepklein oneffenheidje op in de rand. Het lijkt een piepklein beschadigingetje, ik denk een luchtbelletje in de verf? Hierover heb ik geen contact meer opgenomen.

Prachtige producten en goede service!

Vlugge levering en heel goed ingepakt maar helaas was het artikel stuk de volgende dag een nieuw toegestuurd gekregen. Mijn oprechte dank voor de goede service!

Prima hoor!

De postbezorger kwam prima op tijd, zoals het hoort!

Snelle levering en netjes verpakt. Een fijne webshop met mooie producten. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

Goed verpakt. Heel snel verzonden. En op tijd voor de verjaardag!

Villa Jipp doet iets extra's om de klant tevreden te stellen

Kreeg staaltjes van bekleding opgestuurd toen bleek dat mijn keuze van stof niet meer leverbaar was. Top service

Super snelle levering

Netjes en heel snel

Absolute aanrader om hier je HK Living spullen te bestellen!

Goede webshop en snelle levering.

Snelle, goede verzending

Mooi assortiment en snelle, goede verzending

Uitstekende ervaring en snelle service

Fijne website om te bestellen, super snel in huis en goed geholpen met een mok die helaas stuk was gegaan en ook die was de volgende dag weer geleverd

Fijne webshop en goede service

Snelle en goede levering. Leuke spullen.

Prachtige producten en super service!

Mijn product was niet op voorraad en zou later bezorgd worden. Hierover ben ik keurig geïnformeerd en levering was ook netjes. Heel blij met mijn product en de service!

Uitstekende sercive

Ik raad Villa Jipp aan iedereen aan. Service is heel goed en snel.

Snelle levering voor goede prijs

Alles netjes extra verpakt in bubbelfolie en snel geleverd.

Alles prima

Pakje goed en snel ontvangen!

Goed geholpen

Super aardig personeel dienje goed helpen!!

Fijn spul op tijd geleverd tegen redelijke vergoeding.

zie boven

Produkt was stuk en net te laat teruggestuurd maar is coulant mee omgegaan. Top service

Nette klantservice

Snelle en goed verpakte levering

Snelle en nette verzending.

Producten waren netjes ingepakt en zijn snel verzonden.

Snelle service!

Bestellen, ophalen en klaar. Veel op voorraad. Goed contact.

Snelle levering en retour verwerking

Snelle levering en retour verwerking.

Netjes, zorgvuldig verpakt en snel geleverd

De Vecht 14

8253PH Dronten