Supersnelle levering en heel blij met het product!

Ik bestelde het HK Living Lookbook. Op deze site goedkoper dan op anderen en ook nog gratis levering. Ook het product werd supersnel geleverd. Blij mee!

Prima service, (uiteindelijk) snelle levering

Schilderij besteld van HK Living. Stond in back order, op zich geen probleem. Na verloop van tijd maar eens gebeld of er al een legertje bekend was. Toen bleek dat het schilderij rechtstreeks te bestellen was bij HK living en hadden we het de volgende dag in huis. ;-) Vriendelijk telefonisch contact gehad en alsnog snel geleverd.

Snelle levering van breekbare producten die zo goed verpakt waren dat ze de pakketafhandeling eens een keer overleefd hebben.

Goede service, mooie overzichtelijke site

Snelle levering en goede klantenservice nav beschadigde levering

Snelle en goede levering en fijne prijs

Het boek was hier goedkoper dan elders en geen verzendkosten. Erg fijn! Snelle levering.

Hele fijne communicatie en snelle levering, heel tevreden. Product voldoet aan de verwachtingen!

Snelle levering uit backorder

Bestelling uit backorder werd sneller dan verwacht geleverd

Fantastisch!

Super liefdevol ontvangen, kindjes op hun gemak, gevarieerd programma, aanrader!

Netjes geleverd volgens afspraak!

Netjes afgeleverd volgens afspraak.

Gebroken servies

Van de 4 mokken waren er 2 gebroken helaas. Maar dit wordt prima opgelost door dit bedrijf waarvoor dank

Goed!

Goede service! Alleen in de bevestigingsmail stond dat ik het product moest afhalen. Het is wel verzonden, maar dat was verwarrend!

Snel geregeld en goede service

Geen problemen bij het bestellen en het was er snel. De bezorging gaf wel wat gedoe (door GLS). Verder was er een stukje af van een van de eierdopjes die ik besteld had. Er was geen scherfje in de doos, dus waarschijnlijk is het eerder al beschadigd. Ik heb hierover gemaild en al snel reactie gekregen dat ze een nieuw dopje zouden sturen.

Snelle service en leuke prijs

Product was leuk geprijsd, geen verzendkosten en zeer snel in huis. Erg blij mee!

Klantenservice toppers

Service is super, probleem met GLS gehad. Pakket kwijt. Deze toppers hebben het snel opgelost. Zeker een aanrader!!!

Snelle levering, mooi product!

Hele snelle levering, goed verpakt en heel erg blij met het product. Bedankt!

Goede prijs en snel verzonden

vlotte bediening

Het is leuk een bestelling te ontvangen volgens het bericht dat ik ontving en op de vooropgestelde dag.

Hele snelle en goede service.

Hk latte kopjes besteld

Het bleek dat mijn bestelling was geannuleerd, ik heb toen direct gebeld en ben super fijn geholpen. Uiteindelijk bleek er een storing via de betaling te zijn geweest. Via de chat meteen betaald en de volgende dag had ik al mijn kopjes in huis! Bedankt voor deze super snelle levering en goede service. Mvg Nicole Van der Lee

Snelle levering en leuke korting

Snel en prettig!

Snelle reactie bij de chatfunctie en snelle levering.

mooi klein kussentje.

heel leuk kussen met een panterprint. met wat een glans er over, past mooi bij de andere hk living kussens die ik al had. een mooi lief kussentje. staat erg leuk en hip.

Snelle levering en goede service!

Duidelijke communicatie en snelle levering, fijn!

Goede communicatie en top service!

Ik kies altijd voor bestelling afhalen. Je wordt super leuk ontvangen en weten dat je komt. Een klein berichtje sturen en ze regelen het. Super fijn!

top

altijd snel geleverd . als het product niet in orden is of niet leverbaar is word je netjes gebeld . daarom bestel ik al vele jaren hier .

De Vecht 14

8253PH Dronten