Kussen niet perfect

Kussen had lus aan roze kant en blokjes op achterkant waren niet recht. Het kussen was vacuüm verpakt dus was waarschijnlijk niet te zien door verkoper. Het was me te veel gedoe om het om te laten ruilen.

Uitstekende service

Super mooi boek

Prachtig lookbook en heel stevig gepost zodat het boek onbeschadigd aangekomen is. Blij mee

Goede en snelle service

Goede service, goed bereikbaar, goedkoper dan andere sites voor het product (kussen) wat ik nodig had

Prima online winkel

Snelle levering van zeer leuke mokken in jaren ‘70 stijl

Nette en snelle levering

Ik had per ongeluk mijn huisnummer niet goed getypt. De klantenservice belde voor controle.

Uitstekend!

Erg vriendelijk klantcontact, snelle levering en mooie bank ;-)!

Erg mooi.

Mooie en luxe kopjes en schaaltjes kado gegeven aan mijn dochter. Ze is er fan van!

Goede prijzen, snelle verzending en fijne communicatie!

Leuke producten, jammer van de afhandeling

Villa Jipp heeft hartstikke leuke producten. Levering is ook snel, niets op aan te merken. Na contact over een tegenvallend artikel (foto’s kwamen niet overeen met werkelijke product) was ik ook tevreden, ze boden €10,- korting op het betreffende product. Heel netjes. Maar inmiddels is het bijna twee weken later en is het tientje nog niet teruggestort. Gaat mij dan verder niet om het tientje, maar wel om de manier van afhandeling.

Perfect!

Opnieuw een goede ervaring met Villa Jipp, goede communicatie met de medewerker die voorafgaand aan de levering even wat zaken checkte over de verzending! Aan te bevelen!

Hele mooie producten

Ik ben er heel erg blij mee!

Mooi bordje en degelijk verpakt

Ondanks een bezorger die met het pakketje gooide, zijn de bordjes heel aangekomen. Zeer degelijk ingepakt en beschermt.

Hkliving servies

Goede service wordt snel geantwoord als je vraag hebt. En het wordt goedingepakt.

Accuraat, uitstekende communicatie en aftersales

Zeer vriendelijk in omgang en accuraat in het contact per mail. Een bestelde kast welke niet helemaal conform nieuw voorschriften en naar wens was werd omgeruild voor een nieuwe variant op een plezierige wijze. Zou hier zeer zeker zo weer wat bestellen. Zeer correct!!

Een hele goede service. Goede communicatie en vriendelijke benadering. Komen afspraken na.

Superservice

Ik had een bestelling geplaatst, deze werd keurig verpakt geleverd. Alleen zat er een verkeerd artikel in een doosje. Gelijk een mail gestuurd, en nog dezelfde dag werd het goede artikel nagestuurd. Deze kreeg ik ook weer keurig verpakt geleverd. Dus ik zeg, dikke prima!!

Prijs verhouding met andere goed

Snelle levering en prijs beter dan bij andere wat ik moest hebben

Snelle levering en prima verpakt

Uitstekende service!

Na een onjuiste bestelling werd ik telefonisch heel vriendelijk en persoonlijk geholpen en kreeg ik de juiste bestelling heel snel!

Erg blij met mijn bestelling,.

Heel erg blij met mijn mooie kussen ze staan prachtig op de bank, snel geleverd ik ben happy.

Top, super snel

Bestelling geplaatst, kreeg ik snel binnen en super goed ingepakt! Er zat zelfs een peertje bij de lamp, had ik niet verwacht! Daardoor kon ik hem meteen in gebruik nemen en ben er helemaal verliefd op! Ook de kopjes waren apart en m ga goed ingepakt! Dank daarvoor! Leuke shop, ik bestel hier liever bij dan bij grote ketens

Zeer snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht, besteld en volgende dag al in huis!

Bijzonder snel

Bestelling vrijdag geplaatst en zaterdag geleverd. Producten waren goed beschermd. Kortom heel tevreden.

Kyoto ceramics matcha bowls en tea spoons

Prachtige set Kyoto ceramics matcha bowls en tea spoons Goed stevig ingepakt in foam daarom zonder schade aangekomen. Voor een heerlijke kom japanse thee. Heel blij mee.

De Vecht 14

8253PH Dronten