Correcte levering

Prima op tijd geleverd, en het artikel voor de meest voordelige prijs

Vlot & helder

Na het plaatsen van mijn bestelling een vlotte bevestiging per mail. Ook bericht bij verzending ( nog dezelfde dag) en na aflevering! Zorgvuldig hoor!

Snelle levering maar geen reactie als je product wil retourneren

Prima site, leuke spullen en snelle levering van je product. Netjes verpakt en door vervoersbedrijf gebracht. Maar als je mailt dat je het product wil retourneren dan wordt er niet snel gereageerd. Je moet er zelf achteraan bellen. Dit is jammer.

Prima geregeld

Het is prima geregeld. Fijne ervaring.

Mooi aanbod en vlotte levering/ afhandeling

Zeer tevreden over de door mij bestelde producten bij Villa Jipp. Vlot geleverd als ook snelle afhandeling bij retour.

Super snelle levering en producten zijn zoals omschreven en op de foto! Gewoon goed!

Goede communicatie, snelle en kundige verzending!

Kast tevreden over. Vervoersdienst minder.

De bestelling, kast voldeed aan onze wensen, niets mis mee. De vervoersdienst: minder: als levering BG is (vrijstaand huis) dan mag en kan iets meer service verwacht worden. Situatie: slecht weer(regen). Kast wordt, op pallet en weliswaar ingepakt, bij de voordeur neergezet. Ik was alleen en de kast was te zwaar om alleen op te tillen. Op mijn verzoek om deze met het heftruck/ til apparaat iets meer naar binnen (de gang) in te schuiven, zodat deze droog bleef, weigerde de chauffeur en gaf als reactie: 'als we daar aan gaan beginnen dan hebben we binnen de kortste keren rugproblemen'. Om de klant daarin meer tegemoet te komen daarom mijn voorstel om misschien in de toekomst uit te kijken naar een andere vervoersdienst? Of de vervoersdienst er op wijzen dat er meer service op dat gebied verwacht mag worden.

Nette service.

Pakket waarschijnlijk onbeheerd voor de deur achtergelaten! Na telefonisch contact is het netjes opgelost. Jammer dat DHL soms zo faalt.

Fijn bedrijf! Flexibel en netjes.

Prettig bedrijf in de omgang.

Slecht

Pakket terug gestuurd maar nog steeds geen geld terug.

Snelle levering en goede service en kwaliteit

Het bestellen van het artikel was snel en overzichtelijk op de site. Duidelijke informatie wanneer het geleverd werd. Levering via transporteur ook goed met notificatie van tijdslot en notificatie een kwartier van tevoren. Product ook goed stevig verpakt.

geweldig

Snelle levering van prachtige mokken.

Alles OKÉ!

Levering zoals beloofd, van tevoren nog even een belletje of we thuis zouden zijn, erg attent. De kast is prachtig! Bedankt!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Heeel blij met dit Tapijt

Snelle levering en de fitos zijn exact als in t echt

Een dikke tien

Mijn prachtige vaas was zeer zorgvuldig ingepakt en lekker snel geleverd. En de prijs ervoor was lager dan elders. Een dikke tien!

Snelle bezorging

Goede en mooie spullen en goede service

Snel geleverd maar slecht ingepakt

Besteed meer tijd aan de verpakking

Het ging helemaal soepel en snel met verzending. Product in goede conditie ontvangen. Bedankt!

Fijn om even persoonlijk contact te hebben

Betreft de levering. Welke koerier en dat er zorgvuldig mee omgegaan wordt. Goede ervaring en netjes afgeleverd!

Alles prima

Snelle levering mooi product

Zeer goede ervaring

Snelle en goede levering !Goed verpakt!

Snel, duidelijk en goed

Prima en snelle verzending! Top!

De Vecht 14

8253PH Dronten