Super snel verzonden en product voor mooie prijs!

Na een zoektocht via google bij Villa Jipp uitgekomen. Zij boden het kleed aan voor de mooiste prijs. Na betaling duidelijke e-mails over het vervolg en binnen een dag hadden we het kleed in huis. Super verliefd op en blij mee. Wij zouden Villa Jipp n.a.v. deze aankoop zeker aanraden.

Snelle verzending. Scherpe prijzen. Het breekbare artikel was zorgvuldig verpakt. Ik zou hier weer bestellen.

Heel snel en goed verpakt geleverd.

Zeer klantgericht en goede snelle levering!

Na mijn geplaatste bestelling werd ik gebeld over de levering van mijn HKLiving meubels. Ontzettend vriendelijk telefoongesprek en daarop volgende ook een fijne levering vanuit Hoekstra transport. Tot een volgende bestelling!

Aardig personeel, groot assortiment, goede prijzen

Ik haal mijn bestelling graag op in het magazijn van Dronten! Eigenlijk niet handig, want je gaat sowieso met meer naar huis dan je besteld had. Maar zo leuk om lekker rond te snuffelen en de koopjeshoek is mijn favoriet om dingen die normaal niet los te koop zijn wel los te kunnen kopen of items tegen een lager prijsje.

Mooi aanbod, snelle levering en tussentijds word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling. En vriendelijk personeel.

Service is goed. Kreeg telefoon omdat een deel van mijn bestelling niet meer leverbaar was

Ontzettend fijn contact en snelle levering

Super tevreden

Snelle levering en top kwaliteit van de bestelling

Geweldig!!!!

Super service, zelfde dag verstuurd, dag erop al binnen!!! super blij mee!!!

Goede service!!

Fijne eigenaar die altijd meedenkt en klanttevredenheid hoog heeft zitten. De prijzen zijn ook altijd erg gunstig, Ik shop er graag.

Zeer behulpzaam!

Geerten heeft mij zeer goed geholpen met het sturen van foto's van enkele produkten, zodat ik de juiste keuze kon maken voordat ik mijn bestelling plaatste. Het artikel heb ik na bestelling snel ontvangen.

Product als omschreven, snelle levering

Goede prijs

Mooie producten

Snelle verzending, goed ingepakt, mooie producten !

Snelle levering van zeer leuke espresso kopjes

Mijn ervaring met villa jipp is heel positief

Bestelling is volgende dag binnen en de service is top! Dank u wel!

Alles ging goed

Fijne klantenservice en uitstekende bezorging.

Super snelle verzending, goed verpakt.

Goede klantenservice

Ik had mokjes besteld en er zat een fout in 1 daarvan. Zonder gedoe is er direct 1 nagestuurd. Dat vond ik goeie service, nog bedankt!

Uitstekende service!!!

Ze zijn zeer bereid om met je mee te denken, persoonlijke benadering, snelle levering, net dat beetje extra! aangenaam verrast hierdoor! Heel fijn!

Villa Jip handelde snel en de volgende ochtend had ik mijn bestelling al binnen. Absoluut een pluspunt. Helaas was het items niet zoals ik dacht (mijn eigen fout), maar ook het terugsturen werkte snel en probleemloos en ik had direct mijn geld terug. Niets op aan te merken dus en zeker voor herhaling vatbaar.

Supersnelle levering

Elk product van HK Living is super maar t dan ook de volgende dag ontvangen is helemaal super. Werd nog speciaal gebeld om te bevestigen dat ze t de volgends dag al konden leveren. Super gedaan! Tip: misschien makkelijker om mijn andere bestelling samen te voegen zodat jullie niet een aparte levering via DHL hoeven doen

Worked very well

Thank you Villa Jipp for your service and delivery. We are very pleased with the delivery to Denmark and the day beds are really nice and good quality.

Goed en snel

Leuke producten van HKliving, goed verpakt en snel ontvangen.

De Vecht 14

8253PH Dronten