Pluspunten
Ik had het verkeerde product ontvangen. Daar heb ik over gebeld. Hairlabs moest wel even zoeken was naar mijn gegevens. Maar het juiste product is diezelfde dag alsnog verzonden en ik had het de volgende dag in huis. Dus alsnog blij!
Gelukkig maar!
Pluspunten
Mijn bestelling was wel heel snel ter plaatse.
Pluspunten
perfecte levering. zeer tevreden.
als er een kortingscode gegeven wordt zou het handig zijn als de site die ook accepteerde. Ik bestelde vorige week een product met een kortingscode HOLIDAYVIP maar de code was onbekend. Heel jammer. Ik heb het product toch besteld
Helaas hebben in dat weekend een probleem gehad met de koppeling van de kortingscode. Dit is op maandag direct hersteld. Mocht dit nog eens voorkomen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen het dan alsnog voor u verwerken.
Pluspunten
Bestelling is goed afgelopen Alleen het product dat ik bestelde deed niet aan mn verwachtingen Daarom teruggestuurd Hopelijk verloopt de terugbetaling ook naar wens
VerbeterpuntenJuist uur van levering product laten weten Nu moest ik een hele dag thuis wachten en hopen dat het product die dag zo vlug mogelijk geleverd zou worden Ik wil eerlijk blijven Ik heb deze zending verder onderzocht en ik zie dat het pakje zou afgeleverd worden. tussen 8 u en 20,30. u Nu zie ik dat Post NL. niet samenwerkt. met een buitenlandse vervoerder. Dit kan de rede zijn waarom ik niet in detail geïnformeerd. werd ,maar het pakje werd in de loop van de morgen. afgeleverd dus geen probleem
Zodra wij retourzendingen ontvangen worden deze, mits binnen 30 dagen retour gezonden, direct verwerkt en eventuele retourbetalingen vinden ook direct plaats. Wij verzenden altijd verzendbevestigingen met daar in een link naar PostNL. U kunt uw zending dan in de gaten houden.
Pluspunten
Doet alles zoals moet en meer
Pluspunten
Goede service, snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer snelle service, alles was goed verpakt!
Pluspunten
Tip top in orde!!!
Pluspunten
Super klantenservice en hele goede producten! Ze word heel vriendelijk en snel geholpen! Ik gebruik nu de icon producten en die bevallen me super goed me haar is zijdezacht en geen pluis
Pluspunten
Moest order wijzigen en met een mailtje meteen opgelost.
Graag gedaan!
Pluspunten
Ik had eerder persoonlijk contact met dit bedrijf. De klantvriendelijkheid was perfect.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Heel fijn om te horen!
heb diverse malen gevraagd om de juiste kleur toe te zenden, zonder reactie.
Geachte heer, wij hebben, voor zover wij kunnen zien, geen bericht van u ontvangen. Wij zitten hier om u het juiste kleuradvies te kunnen geven. Om dit soepel op te lossen verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij willen dit graag naar tevredenheid oplossen!
Pluspunten
Alles prima!