Pluspunten
Verbeterpuntenjuiste adres overnemen vanuit bestelling en niet vanuit uw eigen bestand, pakket is dus foutief bezorgd.
Wij hebben u inmiddels een persoonlijk bericht gestuurd.
Pluspunten
Komt na wat het beloofd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het pakket werd snel geleverd. Inhoud kwam overeen met bestelling. Ik gebruik dit product al jarenlang, zeer tevreden over de kwaliteit.
Pluspunten
Heel tevreden over de geleverde producten. Precies gekregen zoals bij de bestelling beschreven stond (denk aan kwaliteit en de werking ervan)
Pluspunten
Misschien een kleine attentie voor trouwe klanten zou erg leuk zijn......voorbeeld: een probeersetje, een variant of zo, om eens te kunnen ondervinden wat een ander product kan doen en zo het verschil merken met het product dat je gewoon bent te gebruiken! Een trouwe klant eventjes verwennen zou leuk zijn!
Regelmatig hebben wij acties, u kunt hiervan op de hoogte blijven door u aan te melden voor onze nieuwsbrief!
Pluspunten
Ze zijn snel met levering!
VerbeterpuntenHet flesjes die ik bestel haarverdikker flacons komen wel eens drie kwart ingevuld. Heb een x contact opgenomen gevraagd hoe dat zat is er mij aangegeven dat het zo van fabriek geleverd word, werd geen nazorg geleverd, ik had als bedrijf extra wat gestuurd om klant tevredenheid te stellen.
Pluspunten
Snelle levering en correcte, snelle afwikkeling bij eventuele problemen met de bestelling.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Is goed verzorgd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Snel, duidelijk, goede aanbiedingen, groot assortiment, betrouwbaar.
Pluspunten
Telefonisch is e.e.a. nu naar tevredenheid opgelost!
VerbeterpuntenIn het verleden heb ik verschillende artikelen gekocht en de donkere fibers kan ik niet meer gebruiken. Nu maar een proefje besteld met middelblonde fibers. Helaas superklein en dat voor 8,50 +verzendkosten. Als ik nu hierover tevreden ben weer opnieuw die hoge verzendkosten helaas
Inmiddels hebben wij telefonisch contact met mevrouw gehad en naar tevredenheid opgelost.