Pluspunten
Snelle levering Over de kwaliteit kan nog geen oordeel worden gegeven
VerbeterpuntenHet leveren van een gebruiksaanwijzing in het Nederlands
Pluspunten
Duidelijke informatie, snelle levering, vriendelijke klantenservice .
Pluspunten
Informatie over betreffende producten. Inhoudt wat doet het en wat is het beoogde effect etc. Mocht ik iets niet begrijpen dan kan ik op meerdere manieren contact zoeken. Dat vindt ik fijn.
VerbeterpuntenStarterspakket voor haarvoeding etc ook in leuke aanbieding doen. Net als haarverdikker etc.
De goederen die geleverd worden zijn niet goedkoop, er zou best een gebruiksaanwijzing teogevoegd mogen worden bij bepaalde produkten een advies t.a.v fixeren
De gebruiksaanwijzing staat vermeld op de bus zelf, u kunt ook de gebruiksaanwijzing nalezen bij het bestelde artikel op de website. Deze kunt u vinden onder de productbeschrijving.
Pluspunten
Ik bestel al langer dan een jaar bij hairlabs. De bezorging is altijd zoals het staat. Snelle levertijd. Goede producten ook.
VerbeterpuntenHet mag kleine tikje goedkoper. Want ik kan hetzelfde product ook goedkoper ergens anders vinden. Voorderest mooie webwinkel.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenProduct werkt totaal niet voor middelblond haar Miskoop.
Inmiddels telefonisch contact gehad met klant en naar tevredenheid opgelost.
Pluspunten
Vegan producten, kwaliteit
VerbeterpuntenHet afrekenen op de website werkt niet voor alle browsers (Chrome niet)
Levertijd: Word vermeld voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis. Kreeg het 3 dagen later.
Pluspunten
Kan hier nog niet veel over zeggen. Pas 1 keer hier iets besteld. Bestelling lang onderweg, maar na contact begrepen dat bedrijf zelf zat te wachten op het product. Ben wel vriendelijk te woord gestaan. Lijkt mij een positief bedrijf. Zal hier ondanks late kevering vaker gaan bestellen.
VerbeterpuntenMisschien hadden ze zelf contact met mij kunnen opnemen dat artikel nog niet kon worden geleverd, Ook hadden ze beter nog niet een track en trace kunnen versturen naar mij daar artikel niet was verzonden.
Pluspunten
Overzichtelijke website, correct en snel geleverd.
Pluspunten
Goed product en snel geleverd top!
VerbeterpuntenEen beetje aan de dure kant, andere webwinkels bieden het voor minder aan.