Pluspunten
2 x besteld, beide keren perfect geleverd, juiste product, goede zending en op tijd.
VerbeterpuntenIk krijg bij mijn bestelling ongevraagd een gratis shampo opgedrongen, nieuw om uit te proberen, dat wil ik niet maar het lukt me niet in mijn bestelformulier om het eruit te sleutelen, dus laat maar komen dan geef ik het wel weg. Bij levering blijkt het geen monsterflesje maar volle 250 ml shampo-fles om dun haar dikker te doen lijken, ik bestel producten om het tegenovergestelde te bewerkstelligen, ik vind het opdringerig, voor mij persoonlijk toevallig ook een ongepast product, maar daarnaast het product is reeds opengemaakt, de sluitstrip is al verwijderd, dus niet meer hygienisch om weg te geven. Vreemde actie. Als ze dit niet zouden doen, dan gaf ik ze een volle tien.
Pluspunten
- Snelle levering - Product werkt en vergroot hierdoor je zelfvertrouwen
Verbeterpunten- Prijs is behoorlijk hoog - Fixeerspray: vernevelaar werkt vooral in het begin matig (sputteren)
Pluspunten
Ik heb Jola niet vaak aan de lijn maar ze is altijd vrolijk, behulpzaam en denkt mee met de klant.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geweldige producten. Zonder deze producten, voor mij geen sociaal leven!!!
Pluspunten
Pluspunten
Altijd snelle levering!
Producten zijn goed,maar wel zeer prijzig.
Pluspunten
Goed werkende producten
VerbeterpuntenMeer aandacht voor preventie haar uitval en ik vertrouw niet dat die dure shampoos echt werken. Mijn haar wordt alleen maar dunner (door het gebruik toppik hair building fibers?)
Pluspunten
Pluspunten
heel betrouwbaar, snelle levering, vriendelijk personeel, kennis van zaken
Verbeterpuntenzou het niet weten
Maak de spray wat groter
Pluspunten
Geen gezeur na de aanschaf.
VerbeterpuntenAflevering: vragen of men het pakket af wil halen (bijvoorbeeld bij PostNL punt).
Pluspunten
Goede producten en goede en snelle service
VerbeterpuntenHelaas was mijn shampoofles een beetje gaan lekken ondanks dat het verpakt zat in bubbeltjesplastic.
Pluspunten
zeer snel in versturen!
Verbeterpuntenniet altijd kleurenkeuze in voorraad
Pluspunten
prima snelle levering