Pluspunten
Snelle service, vriendelijk
VerbeterpuntenBij mijn laatste twee bestellingen heb ik mijn bestelling niet volledig ontvangen. Na een telefoontje werden excuses aangeboden en kreeg ik de ontbrekende produkten de volgende dag.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment Snelle levering Producten goed en veilig verpakt
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle persoonlijke antwoorden bij vragen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, top
Pluspunten
Uw bedrijf is zeer klant en service gericht. Het belang van de cliënt wordt altijd op het eerste plaats gesteld. Na de plaatsing van mijn order, heb ik alle vertrouwen in dat mijn bestelling tijdig verwerkt wordt en dat mijn bestelling heel snel aan mij wordt bezorgd. Ik heb mij nooit hoeven te bekommeren of mijn product tijdig zal arriveren of de plaatsing van een order gelukt is. De grote variatie aan betaal methoden die u voor uw klanten aanbiedt vind ik zeer aangenaam en geslaagd! Ik betaal altijd achteraf (dmv acceptgiro). Het feit dat ik eerst mijn product krijg en dat ik pas daarna mag betalen geeft mij ook een zeer aangename gevoel ve vertrouwensrelatie tussen ons. Ondanks het feit dat ik in het buitenland zit, word hier niet moeilijk over gedaan! Ik hoop nog jaren mijn aankopen bij u te doen. Hartelijk dank voor uw uitstekende service en kwaliteit!
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen zouden leuk zijn!
Wat een mooie beoordeling! Wij doen zeker ons best om alles zsm bij onze klanten te laten bezorgen en vinden de vertrouwensband heel belangrijk! Voor aanbiedingen kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan mist u geen aanbiedingen meer. Nogmaals heel erg bedankt!
Pluspunten
Pluspunten
Vandaag besteld morgen geleverd!
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam. Levering super Aanrader!!
Pluspunten
Goede en snelle levering. Vriendelijk personeel. Zijn veel acties.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel vlot niets op aant merken . ik ben zeer te vrede .
Pluspunten
Zeer tevreden over producten, levering en betaalwijze
geen korting en wel verzendkosten betaald in december aangegeven was dat dit is aangeboden
Pluspunten
Snelle service en klantvriendelijk. Gewoon Top
Pluspunten
Snelle verwerking
Overschieseweg 10 A
3044 EE Rotterdam