Pluspunten
ik ben tevreden simpel en snel ...en je kan nog alles op de voet volgen bij . 10/10 mvg Katia .
Pluspunten
Accuraat personeel. Snelle verzending.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenAls ik vrijdag bestel en krijg het pas woensdag dan is dat geen snelle levering
Heel spijtig dat dit gebeurd. Helaas hebben wij de bezorging niet in eigen hand. Wij zullen zeker in contract treden met de post om dit in de toekomst te vermijden.
Pluspunten
Kwalitatieve leveringen
Verbeterpuntencommunicatie kan beter, enige tijd terug heb ik een mail verstuurd maar opmerkingen/vragen maar heb daar nooit antwoord op gehad.
Pluspunten
Er zijn duidelijke plaatjes, uitleg en informatie ovet alle producten beschikbaar en er zijn vaak acties die een aankoop interessant maken.
Wat vervelend! We zenden u alsnog de juiste kleur toe!
Pluspunten
Netjes verpakt en goeie communicatie over de verzending. Daarbij goede acties en kortingen.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Top
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering Goede klachten behandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle correcte service
Pluspunten
Vaak mooie acties , zeer snelle levering !
Pluspunten
Prima snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle en accurate levering, goede klanten service en heel degelijke producten...met een aanbeveling voor Toppik: uniek in zijn genre en super doeltreffend
Pluspunten
Snelle levering en op een discrete manier verzonden ook. Super!
VerbeterpuntenN.v.t.
Overschieseweg 10 A