Pluspunten
De punten zeggen al genoeg.
Pluspunten
zeer correct telf. te woord gestaan.
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan!!!!!!!
Pluspunten
Geachte mevrouw/meneer, Eind april waren we in Nederland op vakantie en mijn vrouw wilde op de laatste dag nog snel wat van haar favoriete haarproducten inkopen, voor we weer naar huis zouden gaan. We bezochten het adres waar mijn vrouw normaal online besteld, om daar vervolgens te horen dat we de producten daar niet konden kopen en dat we het in Barendrecht in een winkel konden kopen. Nadat we uitgelegd hadden dat dit voor ons niet meer mogelijk was, hebben uw operationele medewerkers Leo en Kim ons heel erg geholpen om het toch nog mogelijk te maken en we zijn hun erg dankbaar voor de bijzonder goede service die ze ons verleend hebben. Het zijn twee professionals die begrijpen wat service verlenen en problemen oplossen inhoudt. Hopelijk kunt u onze dankbaarheid aan hen laten blijken. met vriendelijke groet, Patrick Krijnen
Inmiddels hebben Kim en Leo uw mail ook gelezen. Fijn dat het voor u en uw vrouw allemaal gelukt is. Wij proberen altijd om iedereen te helpen!
Verbeterpunten--
Pluspunten
Alles prima. Aanrader.
Pluspunten
Makkelijke bestelprocedure en snelle levering
Fijn om te horen, wij doen ons best!
Plaatje en inhoud van product is erg overdreven
Wij begrijpen uw commentaar niet helemaal. Wilt u zo vriendelijk zijn aan te geven wat u had verwacht? Het is tenslotte een probeer verpakking.
Pluspunten
Heel snelle service! Zaterdag besteld en dinsdag al geleverd in België.
Fijn dat u het zo snel ontvangen heeft!
Pluspunten
Prima site, snelle levering. Top.
VerbeterpuntenPrijs is niet echt scherp. Duurder dan in de winkel en dan nog verzendkosten erbij.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hanteren de marktprijs van deze artikelen. Onze kracht is dat wij producten op voorraad hebben zodat wij ook zeer snel kunnen leveren. Wij raden u aan om zich aan te melden voor onze nieuwsbrief zodat u onze aanbiedingen en acties niet misloopt.
Pluspunten
Verkopen heel goede producten! Snelle levering!
Overschieseweg 10 A
3044 EE Rotterdam