K ben al 10 jaar klant van jullie. Laatst kreeg ik een mail waar we zogenaamd korting kregen voor de producten. Achteraf bij betalen zag ik dat we nog eens €5 ong aan bezorgkosten moeten betalen. Dit vond ik wel mindee gezien maar geschiedenis bij jullie.
Inmiddels via persoonlijke mail contact gehad. Boven de € 75,00 zijn er geen verzendkosten. Regelmatig hebben wij ook acties zonder verzendkosten
Pluspunten
Makkelijker, overzichtelijk. Fijn dat ik laatste bestelling opnieuw kan inzien om vervolgens te bestellen. Ook m'n opmerking is gelezen en uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Goed, makkelijk te vinden de producten
VerbeterpuntenBesteld voor 15:00 volgende dag thuis is soms wel moeilijk haalbaar met werk/ studie. Dat kan wel wat verder geschoven worden naar ong 17:00
U kunt via de u toegezonden verzendbevestiging bij PostNL na het eerste aanbod de bezorgtijd veranderen.
Pluspunten
Kwaliteit en service uitmuntend
Pluspunten
snelle levering en antwoord op mijn vragen.
Verbeterpuntenkortingen geven voor vaste klanten. bv punten sparen voor kortingen. Ik ben al jarenlang klant maar krijg dezelfde korting dan een nieuwe klant.
Pluspunten
Producten eenvoudig te bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle levering
Pluspunten
Nog weing ervaring met dit bedrijf
Pluspunten
Zeer uitgebreide beschrijving ,top
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Goede en zeer snelle levering!!
Pluspunten
Fijne producten en snelle levering
Pluspunten
top in alles
Verbeterpuntengeen
Overschieseweg 10 A