Pluspunten
Prima service, net verpakte aflevering.
Pluspunten
snelle levering netjes en zorgvuldige verpakking
Pluspunten
Een proefje icon bodybuilding gel gekocht whow nog nooit zo'n goed product voor het stylen van mijn haar meegemaakt. Heerlijk product om mijn haar te föhnen blijft lang in model.
Fijn om te horen!
Pluspunten
Niet alleen zorgt hairlabs voor goede haarproducten, ze bieden ook nog eens kennis en deskundigheid over de producten aan. Op de meeste sites krijg je een lijstje met producten maar met weinig informatie over de producten. Bij hairlabs kan je zelfs bellen om vragen te stellen over haar en haarproducten, dat kan ook niet bij elke site. De snelheid van aflevering is ook fijn.
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie in de toekomst de haarlijnen uitbreiden om meer keuzes te hebben.
Wij zijn inmiddels druk bezig om onze lijnen uit te breiden. Zie ons nieuwe product Foligain
Pluspunten
Snelle levering, jullie hebben alle topproducten in huis. Geen beoordeling over communicatie en nazorg, ook niet nodig gehad, want de bestellingen zijn altijd prima in orde! Hier en daar wat korting is mooi meegenomen, dank je wel daarvoor.
Pluspunten
Snelle levering en met de acties ook nog eens goedkoper dan dat ik het via de kapper koop.
VerbeterpuntenIk mis de icon beach spray in jullie assortiment
Deze hebben wij inmiddels besteld en zal binnenkort op de site te vinden zijn!
Pluspunten
Snelle levering, het is echt waar. Hairlabs heeft de beste producten voor je haar. Glanzend haar met volume, mooi en gezond. En lekker dik, net als mijn kont.
Mooi gedicht! ;-))
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit vd producten. Ik gebruik dagelijks Topper fiber. Dit is voor mij de oplossing voor mijn haarprobleem. Mijn zelfvertrouwen wordt hierdoor weer opgekrikt. Ik ben ook heel tevreden over jullie service. Per mail kreeg ik van jullie een degelijlk antwoord op mijn vragen ivm mijn haarprobleem. Ik ben ook blij met de vele acties die jullie doen vr de klanten. Ik ben ook blij met de snelle levering.
VerbeterpuntenBlijf vele acties aanbieden. Blijf goede kwaliteit aanbieden.
Pluspunten
Vriendelijk persoon, belde om te vragen hoe het product bevallen is, dit waardeer ik! Shampoo is erg goed die ik gekocht heb, zelfs de beste en was al jaren opzoek
VerbeterpuntenNog maar 1 x iets besteld dus geen negatieve ervaringen
Pluspunten
Ze leveren in een 'normale' doos, zonder reclame erop wat heel fijn is als t bij de buren een keer wordt geleverd als ik niet thuis ben. Daarnaast worden de producten snel geleverd en reageren ze snel op vragen. Goede service!
VerbeterpuntenAls er acties zijn waarbij je iets extra erbij krijgt bij aankoop, wordt dit niet erbij geleverd. De kleur vh product veranderd in soort paarse kleur. Wellicht kan hier op termijn iets aan gedaan worden of een rubriek openen waar klanten hun tips kunnen uitwisselen. Hoe dan ook ben superblij met hun producten.
Pluspunten
Have been ordering products from this company for over 5 years. The orders have been always delivered in time and with the quality expected. Definitely recommended and trustful!
VerbeterpuntenWebpage in English would be helpful
Pluspunten
Positief is dat ze meedenken met de klant, had iets besteld wat ik niet kon gebruiken bij mijn andere bestelling en werd daar netjes over gebeld.
VerbeterpuntenMomenteel geen, prima shop!
We doen ons best!
Pluspunten
Toppik producten gekocht en mede door een snelle levering alle producten op tijd ontvangen. Wat tevens een voordeel is dat je pakketje alleen persoonlijk wordt overhandigd en dus niet aan de buren. Kortom, service, concurrerende prijzen bij Hairlabs.
VerbeterpuntenLoyaliteitprogramma opzetten voor de terugkerende klanten.
Pluspunten
Je word snel en vriendelijk geholpen! Ze luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het vinden van het juiste product! Ik ben fan van maria nila door
VerbeterpuntenNiks eigenlijk!
Pluspunten
Zeker een top bedrijf! Altijd goed geregeld.
Pluspunten
Zeer goede klanten service, kan er goed terecht met mijn vragen.
Pluspunten
Gewoon alles!
VerbeterpuntenGeen ga zo door!
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
snelle levering goede service
Pluspunten
snelle verzending
Verbeterpuntennu voor de eerst keer iets besteld een spuitbus toppik dat defect is dus heel jammer ;-( tis de eerste keer
Inmiddels hebben wij dit naar tevredenheid voor u opgelost?
Overschieseweg 10 A
3044 EE Rotterdam