Pluspunten
snel en betrouwb
Kortingscodes personaliseren
Pluspunten
Prima bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site, bijna altijd goede service tot de laatste bestelling! , Leuke acties, snelle levering.
VerbeterpuntenLaatste bestelling gevraagd om een sample/mini verpakking van de Toppik fiber van een andere kleur om deze eens te vergelijken met de kleur die ik altijd bestel. Antwoord: helaas is het niet mogelijk om sample te ontvangen aangezien dit niet in de actie behoord. Dit was niet de vraag, dus qua service een beetje teleurstellend nu jammer genoeg. Wel gaf de klantenservice aan dat ik een mini kan bestellen en als niet goed is ik het gewoon kan terug sturen en geld retour krijg????? Heel bijzonder!
Pluspunten
Snel geleverd!
VerbeterpuntenTwee x niet volledig gevulde bussen geleverd, was tot drie kwart gevuld. Laatste tijd komen ze afspraken wel na!
Pluspunten
Dit bedrijf moet overstappen van postnl naar een andere aub
VerbeterpuntenDit bedrijf moet overstappen van postnl naar een andere aub
Beste heer, Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om onze webshop te beoordelen op Kiyoh.nl! We zagen dat u heel tevreden bent over ons en onze producten, echter bent u erg ontevreden over PostNL. We hebben dan ook voor het eerst in onze geschiedenis een 1 gekregen. U zult begrijpen dat we hier erg van zijn geschrokken. Wellicht heeft u het briefje van PostNL gemist in uw brievenbus of had u onze e-mail met daarin de link om uw pakketje te kunnen volgen nog niet geopend. Als u nog vragen hebt, kunt u ons altijd bellen (010-8200362). We helpen u graag! Met vriendelijke groet, Danny - klantenservice HairLabs
Pluspunten
Dit is een supergoed bedrijf. Ik koop er al jaren en ben er zeer tevreden over!
VerbeterpuntenIk heb deze week online een bestelling gedaan waarbij ik geen verzendkosten hoefde te betalen en een gratis vakantiepakket zou ontvangen. Maar....verzendkosten zijn gewoon berekend en geen pakket bij mijn bestelling. [email protected]
Pluspunten
Helemaal top!
Als het niet op voorraad is. Wordt het moeilijk
Pluspunten
?
Verbeterpunten?, heb het product net ontvangen. Ik kan pas over een half jaar vertellen of het geholpen heeft. Deze beoordelingen komt te vroeg.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenIk denk niet dat het nog beter kan.
Pluspunten
Shampoos en olie(glazen fles) goed verpakt.
Pluspunten
Lekkere snelle levering.
Pluspunten
Heel vlotte en correcte levering van de producten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
zeer tevreden.
Verbeterpuntenverpakking shampoo in origineel doosje laten en niet losse fles in de grote doos alleen doen.
Overschieseweg 10 A
3044 EE Rotterdam