Zeer slecht belegde pizza omdat toppings bijna op waren

Klacht gemaakt over zeer matig belegde pizza's. Hierop werd gereageerd dat dit klopt want de toppings waren bijna op en anders hadden ze niet iedereen van pizza kunnen voorzien. Dus dan doe je maar geen kaas op de pizza! Veel succes! Voor ons nooit meer New York!

Wel bestellen, niet leveren, geen geld terug

slechte zaak. Fles wijn hadden ze niet. Staat dan wel op de afleverbon. "De baas" zou het terugstorten. Na een paar dagen wachten de servicedesk van NYP maar eens een mailtje gestuurd. Bericht zou doorgezonden worden naar de franchisezaak. Daarna hoor je niets meer. Dit is niet de 1e keer zo te lezen op TrustPilot. Een vorm van oplichting die net te weinig is om aangifte te doen. Waarschuwing voor iedereen: Blijf weg bij NYP. Kwaliteit van de pizza's is ook achteruit gegaan. Niet warm, weinig beleg. Terecht maar 1 ster en veel klachten. Gaat hier om de vestiging van NYP Oosterheem, Zoetermeer.

pizza bezorgd in een andere stad

Drie pizza's besteld voor bezorging als de koerier me belt en zegt dat het voor het huis was. een beetje verloren achtergelaten, zei ik dat er niemand voor het huis was. Op dit punt twijfelde ik.. waar was de koerier? Ik ben in Leiden, de koerier was in Hoofddorp. In beide steden schijnt een straat met dezelfde naam te zijn. Nadat ik mijn bestelling had gecontroleerd en de juiste postcode had bevestigd, kwam ik er duidelijk achter dat de fout niet aan mij lag. Ik heb meerdere keren om terugbetaling gevraagd en na meer dan 3 weken is de terugbetaling nog niet uitgevoerd. Geen reactie van New York Pizza via hun site of van hun service via Facebook Messenger. Ik zal New York Pizza nooit meer gebruiken!

• Would you recommend us? No

Drama pizza

Bestel af en toe een pizza bij new york pizza maar deze keer drama. Een 30 cm double pepperoni besteld, maar deze was heel dun keihard En de pepperoni was verbrand. De helft weggegooid En dat voor €14. Dus dat was de laatste keer. Vestiging Mijdrecht.

Slechte de site niet bijgewerkt

Afgelopen donderdag 26 oktober trek in een pizza van New York op de site gekeken en ja hoor een aanbieding wat leuk 2e pizza gratis op donderdag. Wij erheen nou kreeg daar de kous over mijn kop het was niet waar de volle pond betalen. Dus maar naar domino’s gegaan zij hadden wel een aanbieding dus met valse aanbiedingen komen wij niet meer bij New York pizza slechte zaak moet toch zorgen dat je site klopt

Niet-bestaande klantenservice

Ik plaatste een bestelling waarvan 1 produkt niet op voorraad was. Daarover kreeg ik geen bericht: de bestelling werd gewoon incompleet afgeleverd. Ik bel de vestiging en krijg meteen een onbeleefde vraag, niet eens een "Goedenavond, met New York Pizza", zoals je zou verwachten. Ik negeer de vraag en zeg dat mijn bestelling incompleet is. Ja, dat klopt, het bedrag zou binnen een paar dagen teruggeboekt worden. Gebeurt dus niet. Ik informeer 3x bij New York Pizza en word vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd, maar het probleem eenvoudig oplossen is er niet bij. Dit alles is nu 3 weken gaande.

Nagenoeg geen toppong

Vandaag 2 pizza’s besteld om af te halen in Roosendaal. Beide pizza met peperoni waa van 1 met Extra peperoni. Te gek voor woorden dat we er per punt 1 en soms 2 flinterdunne schijfjes pepperroni op teug vonden , zeker ook die met extra peperoni. Ik ben bijzonder teleurgesteld in #NewYork pizza Roosendaal!, zeker ook voor dat geld.

Niet écht zoals het zou moeten.

We hebben twee pizza's besteld, een met Italiaanse bodem van 30 cm, één New York style. Alleen de doos was groter. Ook waren de pizza's even dik. De bbq saus die op drie van de pixzahelften zou moeten zitten was opvallend afwezig (helemaal geen saus) en de bacon op de double bacon pizza helft was inderdaad twee keer zoveel als op bacon/kip pixzzahelft: er zaten twee stukjes van 3x6 cm op. Ook de kaas was ver te zoeken. Kortom, enorme tegenvaller!

Lekkere pizza

Heerlijke pizza vooral ook omdat ze halal zijn en altijd op tijd.

Weinig topping

Droge pizza met keiharde salami te lang in de oven gelegen. Andere pizza heel weinig topping en kurkdroog Dit is de tweede keer in bergen op zoom ! Andere vestigingen elders kunnen het wel ???

Geweldig goeie service, kregen twee flesjes lekkers erbij voor de jarige. New York pizza Middelburg fantastisch

Storing bij NY Pizza, bestelling niet geleverd, geld niet terug.

Storing bij NY Pizza, bestelling niet geleverd, geld niet terug. Na ruim 2,5 maand en 10 mailtjes met de betalingsgegevens nog steeds het geld van mijn niet geleverde bestelling niet terug. Gewoon zoiets simpels als mijn geld terug storten kunnen ze niet. Daarnaast was de leidinggevende totaal niet servicegericht en onbeschoft. Je loopt hier dus de kans te bestellen en niets te ontvangen, ik zou de gok niet nemen. Het hele verhaal is te lezen in mijn eerdere review.

Niet herhaal vatbaar

2 pizza's besteld waarvan de actie 2e gratis. Netjes de geleverde tijd half 7 aangegeven. Stond de bezorger 5voor 6 al aan de deur. Gehaastig afgegeven en bij openen trof ik m'n pizza aan. Als of ie met haat is gemaakt. Vlees was te doorbakken, kaas was verbrand. Korsten die keihard waren en een pizza die lauw werd bezorgd. Nou ja bijna helemaal koud. Ik had mijn pizza aan de Mariniersweg 311, 3011 NM Rotterdam besteld. En woon er letterlijk 2min vandaan. Al meerdere malen contact opgenomen naar oplossingen, maar zijn al 1 maand verder

Pizza courgette

Denk je oh lekker; nieuwe pizza courgette, krijg je, krijg je 3 ini mini plakjes… proef niet eens courgette.. nou lekkere pizza!

Delicious

Vanavond met mijn vriend pizza besteld. We hebben echt genoten van onze pizza! Heerlijk. Dank voor herhaling vatbaar!

Hoe jaag je klanten weg

Pizza 3 uur na bestelling geleverd. Geen excuses en reclameren over koude pizza en late levering wordt niet op gereageerd

Slechte service!

Ik had pizza besteld, het geld werd afgeschreven maar geen bestelbevestiging ontvangen. Gebeld, het systeem haperde, technische storing, de bestelling kwam niet binnen. Ik heb daarop aangegeven dat ik dan graag mijn geld terug wou en ergens anders zou bestellen. Op de vraag hoe krijg ik mijn geld dan terug, kreeg ik te horen: "ehmm, weet ik niet." Ik heb aangegeven de volgende dag terug te bellen om mijn geld terug te kunnen krijgen. Een uur later... Krijg ik een bestelbevestiging. Ik weer gebeld, ik wil de bestelling annuleren. Krijg ik te horen dat dat niet meer kan want de pizza's zitten al in de oven. Ik had inmiddels mijn bestelling bij een andere pizzeria al ontvangen. Ik kan mijn geld niet terug krijgen want ik zou niet duidelijk aangegeven hebben dat ik had geannuleerd. Er was geen bestelling, dus wat zou ik dan moeten annuleren? Als ik mijn geld terug wil en bij iemand anders ga bestellen dan is het toch duidelijk dat ik niet meer zit te wachtten op de bestelling van NY Pizza? Ik kreeg te horen dat er niets aan te doen is, de bestelling word gewoon afgeleverd. Ook dreigde de medewerker het gesprek te beeïndigen omdat hij vond dat ik niet normaal tegen hem sprak. Nogmaals zei hij de bestelling gewoon te komen afleveren. Waarop ik liet weten de bestelling dan niet aan te nemen. Toen kreeg ik te horen dat de bestelling geannuleerd zou worden en ik nooit meer bij hun moest bestellen. Dat was ik natuurlijk ook niet meer van plan. Nu is het afwachtten of en wanneer ik mijn geld terug krijg, want zo te lezen is dat nog een heel proces. Wat ik zeker niet begrijp is dat NY Pizza mij niet gebeld heeft toen de bestelling een uur te laat alsnog binnenkwam.

Kansloos..

Na bijna een uur wachten, 3 x bellen een verkeerde pizza geleverd en verbrande kip. Laatste keer geweest.

Slecht!

Ik heb gisteren 2 pizza's besteld... 1x pullen chicken 1x met schnitzel Wat een smakeloze pizza's!! Bij beide pizza's minimaal beleg erop. De pizza's van de beide Duise winkelketens smaken stukken beter! 1x maar nooit weer New York pizza

Slechte pizza’s

Levering was prima, service ook nadat we klacht indiende. Maar de kwaliteit van de pizza is echt om te huilen. Een pizza uit de supermarkt is nog 10x lekkerder en kost maar 3 euro in plaats van 12 euro voor een droge, aangebrande pizza waar je amper kaas ziet. Laatste keer dat ik hier wat bestel. Ik raad iedereen aan om Pizza te bestellen bij een echt restaurant in plaats van deze troep.

Heel SNEL terugkomen met die Sicilian Sausage

Hoe durven jullie de lekkerste pizza tot nu toe uit het assortiment te nemen!

Stom

Een bezorger die niet komt op dagen met een poep verhaal

Slechte service, daarnaast ook nog onbetrouwbaar

Doen niet aan retourneren van geld wanneer zij het bestelde eten/drinken niet leveren. Nóg erger is dat ze erover liegen.

bar slecht

wilde hier helemaal geen ster geven reden ik had 22 december s,morgens pizza besteld bij nyp heksenwaag in breda die zou om 17.30 bezorgd worden 18.45 nog geen pizza ik de zaak gebeld ze zeiden dat de bezorger onder weg was andere dag paar mailtjes gestuurd mail terug gehad dat de pizza wel afgeleverd was bij mij namelijk om 18.30 ik heb camera,s aan mijn huis beelden terug gekeken en je raad het al geen pizza bezorger van nyp op dat tijdstipt te zien!! hij moet nu 31-12-2020 nog komen ik ben klaar met nyp bestel voortaan bij de concurrent!!

Geen pizza's, geen geld terug..

Na jaren een tevreden New York Pizza klant te zijn geweest heb ik eenmalig een bestelling geplaatst bij vestiging Almere (Evenaar). De pizza's zijn nooit bezorgd en het betaalde bedrag wat ze zouden terugbetalen heb ik nooit ontvangen. Hierover is ongeveer 8 keer contact geweest, voor mij zijn het oplichters, ik kom hier nooit meer!

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.