Redelijk tot goed

2 pizza's besteld voor 17:30, kwamen om 18:00 uur en waren niet meer heel warm en erg soppig. Hebben vaker besteld en dat was beter vandaar nog 3 sterren ipv 2

heerlijk en goed

de pizza's waren er binnen 10 minuten en gloeiend heet en heerlijk gegeten.

Voldoende

20 minuten na de afgesproken tijd, terwijl wij 6 uur van tevoren besteld hebben Pizza's waren niet heel warm

Gewoon goed

Smaakt goed en ziet er goed uit. Volgende keer liever op de afgesproken tijd klaar

Heerlijke pizza

Simpel bestellen online Nog eventjes gebeld of het een uurtje later bezorgd kon worden en heerlijk gegeten

Op tijd bezorgd. Aardige bezorger. Pizza peperoni: Heerlijke smaak. Goede bodem.

Goed op tijd en dat we besteld hadden

De pizza's waren oke, de vegan pizza's lekker! Enige minpuntje was dat ze niet echt warm waren. Dat lag zeker niet aan aan de bezorger want de bestelling was ruim van te voren besteld en keurig op tijd geleverd.

Altijd goed!

Altijd goed, altijd op tijd.

Het was redelijk.

Het eten was lauw tot bijna koud. Ondanks dat was de smaak goed. Als het dan ook nog goed warm is is het helemaal top.

Zo weinig vlees

Pizza biefstuk bacon .. werkelijk 5 mini stukjes biefstuk nauwelijks met het oog waarneembaar...

Pizza was niet gaar

4 pizza's besteld. Die van mij was slap, koud en niet gaar. Proefde vooral veel koude tomaten saus en rauwe deeg. Erg jammer en niet wat ik gewent ben.

Pizza is prima. Maar bezorging was te laat

De pizza is zoals altijd goed. Normaal is de bezorging altijd op tijd of zelfs iets eerder dan de gewenste tijd. Deze keer was de pizza bijna 45 minuten later dan de gewenste tijd. Zeker als je een tijdstip aangeeft voor de bezorging (en dat doe je met een reden) en de bestelling al 's middags rond 15.00 uur hebt gedaan, dan geeft dit ergernis.

Niet bezorgd rond afgesproken tijd

wij hadden pizza bestel om 16:46 uur en wij hadden tijd van bezorgen om 17:30 uur gezet. Maar pizza is pas om 18:00 uur bezorgd. Het leuke van alles is dat je live mee kunt kijken met de bereiding, in oven, onderweg en bezorgd met tijden erbij. Nu stond onderweg op 17:31 uur, terwijl de pizza om 17:11 in de oven zat, en half uur later werd hij pas bezorgd. Zeer slechte zaak dit. Van het restaurant naar ons adres doe je echt geen half uur over maar 15 min max.

Veel te duur!

Eten was goed, maar 4 pizza’s voor €52,- is echt veel te veel!

Smerig droog

Beide pizza’s waren extreem droog, zowel de peperoni als de tonijn pizza. KURK droog.

Koude pizza's

Dit is de eerste keer dat de pizza veel later is bezorgd dan de aangeven tijd en bovendien zijn de pizza's helaas koud. Ik hoop dat dit een incident is. Met vriendelijke Ronald.

Nemen telefoon niet op en leveren half uur te laat

Op niet drukke tijdstippen gebeld en niet opgenomen. Ook half uur te laat bezorgd. Hadden ook bestelde dranken niet, maar vervangen door alternatief. "Mijn eigen" vestiging in Hengelo altijd netjes op tijd en goed verzorgd, deze in Enschede lijken boel niet op rijtje te hebben. Daar ga ik in ieder geval niet meer bestellen!

Hij was heerlijk

Daar valt niets aan toe te voegen.

Makkelijk en lekker

Online bestelt, actie met 2e pizza gratis. Perfect voor een familie etentje!

Lekker

Pizza zijn goed van smaak en de service is heel vriendelijk

Lekkere pizza en ruime keuze

Weer heerlijk gesmuld van mijn bloemkool hete kip pizza.

Lekker én leuke acties

2e pizza gratis, zo is het helemaal leuk en lekker!

Leuke acties, heerlijke pizza's!

Erg leuke acties, maakt het prijstechnisch toch net ff wat interessanter. Wat ik wel vreemd vind is de tracker...die geeft een kwartier voor bezorging al aan dat de pizza bezorgd is wat voor verwarring zorgt. Ik weet niet of dit een bug is of dat dit is om de statistieken rooskleuriger te laten lijken..anyway, de bezorger komt pas 10-15 minuten later aan dan de tracker doet beweren. Op de pizza niks aan te merken, die is erg lekker!

Nommenommenommenom

Heerlijke pizza, op tijd bezorgd en warm/ heet. Wat wil een mens nog meer?

Lekker heat niet wachten just eat...

meer knoflooksaus.. lekker verse percies op tijd

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.