voldoende

We hadden vandaag een pizza shoarma besteld, en dan zonder kaas. Had ik wel 3x aangegeven, en zei dat ze het door zouden geven. Helaas kwamen ze er een brengen met kaas. Was heeel erg jammer. Mvg ELine Pater

goede pizza hele nette bezorger alles top geregeld

was lekker

keurig netjes op tijd zag er heel goed uit en was heel lekker

Lekkere en goed belegde pizza

Lekkere 5 kazen pizza met een lekker knapperige rand. Fijne aanbieding die me iets meer dan 6 euro heeft gescheeld.

Zeer lekkere pizza

zeer lekker en op tijd

Superrrrrr

Heerlijke pizza. Goed heet. Juiste hoeveelheid ingrediënten

Snelle bezorging

Na dat er een klein poosje terug, het een beetje mis ging qua bezorgtijd en daarom een waardebon gekregen als goedmaker, Vandaag de bon ingeruild tegen een pizza, de bezorging was binnen de verwachte tijd, echt Topp, pizza was goed dus ik blijf lekker doorgaan met bestellen hèhè, super gedaan mensen van New York Pizza

Snel en vriendelijk personeel.

Zie hierboven.

Uitstekende service en pizza's

On-line bestellen en afhalen gaan moeiteloos.

Lekkere pizza, mag meer groente op.

De pizza smaakte prima, maar de standaard is wat arm aan groente. De bloemkoolbodem is lekker, maar hoeveel bloemkool zit er in? Hij smaakt niet naar bloemkool...

Bezorgen vaak te laat, pizza's prima

Wij bestellen regelmatig pizza's voor collega's die avondcursussen volgen. Helaas worden de pizza's regelmatig 30 a 40 min te laat geleverd, waardoor de cursus later moet beginnen. Verder zijn de pizza's prima.

Gewoon goed

op tijd prijs goed en warm

Allereerste pizza van New York ooit... heeeeerlijk. Personeel Moleneindplein Vught erg aardig. Allemaal verzorgd uiterlijk en behulpzaam.

uitstekende pizza's en vlotte bezorging

De afrekening was eerst niet goed op Ideal. Door de manager in Harderwijk perfect opgelost.

Slechte bezorging en geen klantenservice

Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Afgesproken dat deze om 18.00 uur geleverd zou worden. Volgens de website van NY Pizza vertrok de bezorger om 17.45 uur. Om 18.15 uur nog steeds niets gehoord. Uiteindelijk zelf maar gebeld, bleek dat er iets fout was gegaan. Uiteindelijk had ik mijn bestelling pas om 18.30. Netjes bij de klantenservice aangeklopt met o.a. de suggestie dat ze de volgende keer zelf proactief zijn met het melden van fouten. Bijna 2 weken later kreeg ik gisteren pas de eerste reactie die niet eens inhoudelijk inging op mijn bericht. Ik verwacht dus ook geen reactie te krijgen van de franchisenemer. Super sneu en teleurstellend.

Zeer slecht, en te laat bezorgd en ontzettend mager belegd.

De pizza chicken tandoori met drie mini stukjes kip, 2 stukjes jalapeno en 6 stukjes ui was echt belachelijk slecht belegd. Dacht bijna dat het een grap was. Daarnaast had ik hem om 18.30 willen laten bezorgen, maar hij kwam pas om 19.00 uur aan.

Slacht

Ik heb twee pizza besteld. Eentje was goed de ander was erg droog. De kaas was helemaal opgedroogd. De pizza was te lang in de oven gebleven. Ik had moeten wachten op de tweede en die zag er ook niet uit. Heel slecht gesneden. Ik was mijn eetlust kwijt. Dus geld verspild en slecht gegeten. Ik vind het echt jammer want ik bestel regelmatig en als zo behandel word, is triest.

Prima smaak, jammer van de ‘foutjes’

De smaken waren als altijd goed, helaas zitten er weer wat fouten in de bestelling. Zo zat de bbq saus er niet bij, miste de olijven op de zelfsamengestelde pizza, was de bezorger er niet volgens tijds indicatie (te vroeg. Een van ons was toevallig wel thuis), kregen we geen bon mee en was de bezorger bijna de wings vergeten te geven (zelf op aangesproken, toen kregen we ze wel). Hoewel de pizza’s goed smaakte proberen we mogelijk de volgende keer een concollega.

Kan beter

Vandaag een pizza besteld met : hete kip, paprika, jalapeño pepers en ui. De kip smaakte helaas nergens naar en de jalapeños zagen er oud en bedorven uit. Tevens waren Ze moeilijk weg te kauwen. Niet bepaald een pizza met verse ingrediënten. Normaal bestel ik een magherita. Deze zijn vaak wel goed maar verschilt ook erg per filiaal hoe ze worden gemaakt. De ene maakt er een kaas pizza van en de ander een tomaten pizza. Het filiaal aan de Arnhemseweg in Apeldoorn heeft daarentegen eigenlijk altijd wel lekker pizza’s behalve vandaag dan helaas. Hopelijk is het de volgende keer wat verser.

Bezorging top! Pizza te vet

De bezorging was erg snel! De pizza droop alleen van het vet, dat had zeker minder gekund.

Top op tijd en erg lekker!!

Precies op tijd en erg lekker!!

Heel positief

Lekker, op tijd geleverd

Het is heerlijk!

Heerlijk om zelf niet te koken. Mijn man kiest altijd voor een double tasty. Ik een Hawaii en onze zoon er. Funny meal. Heerlijk altijd een feestje met pizza van New York pizza

Helemaal Goed

Na de Bioscoop 4 Pizza’s besteld om 19.30 uur Om 19.45 gebeld waar de levering bleef Bij nadere controle bleek ik een fout tijdstip (17.30) uur ingegeven te hebben! Voor New York Pizza geen probleem . Bestelling werd kostenloos opnieuw gemaakt en bezorgd ! Super Service

Alles was prima. Pizza’s waren precies op tijd klaar en goede kwaliteit.

Zie boven.

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.