perfect geholpen

Ik kom hier altijd met veel plezier en wordt altijd op een prettige en professionele wijze geholpen. Jeroen heeft enorm veel verstand van alle materialen en weet mij altijd uitstekend van spullen te voorzien!

Weer en snelle en vlotte levering.

Vakkundig personeel

Personeel neemt alle tijd om je het juiste product aan te bieden.

Snelle levering en de goedkoopste van allemaal.

Zeer prettig en goedkoop

Zeer lang moeten wachten !!

Bestelling eind december levering 28 januarie ........ een geluk dat het niet net voor mijn duikvakantie was. Dus rekening mee houden voor eventuele volgende aankopen dat leveringstijd lang is. Keurig en goed verpakt. Prijs correct

Besteld en volgende dag in Huis

Top webshop ‘s avonds besteld en de volgende dag in huis, producten netjes verpakt en verzonden Bedankt voor de snelle service We zullen binnenkort een verslagje maken van Onze aankoop

Uitmuntende Service

Samen met duikmaatje naar winkel in 010 geweest, paar items niet op voorraad, Netjes opgestuurd. Miste een strap op een van de vinnen, van mijn vrouw, verloren op vakantie ,kosteloos bijgeleverd!!

Goed en snel geleverd

Product zoals omschreven Op tijd geleverd

Vriendelijk en professioneel

Zoals gewoonlijk prima adviezen, vriendelijke experts die hun tijd nemen om je van goede adviezen te voorzien. En dat aan correcte prijzen

Super duikhorloge

Klasse in alle opzichten

Fijne website, snelle levering.

Er is een ruime keuze en de site navigeert makkelijk. De kwaliteit is goed en de levering is snel.

Zelfs het verpakkinsdoosje waarin ik mijn horloge had verstuurd voor batterij en glaswissel werd keurig terug gestuurd

Délai, qualité produit livré et information sur les étapes de livraison

?

Beschadigde Citizen Promaster BN0168-06L ontvangen

Op 28-12-2024 de Citizen Promaster BN0168-06L besteld maar helaas beschadigd ontvangen. Deze mocht ik netjes retour sturen. Vervolgens op 2 januari opnieuw dezelfde horloge besteld en op 14 januari ontvangen met exact dezelfde beschadiging op exact dezelfde plek. Tijd en datum van het klokje was al ingesteld dus ik heb gewoon de geretourneerde horloge toegestuurd gekregen.

Snelle levering!

Snelle en nette levering.

zeer fijne service

geen enkele opmerking voor de afhandeling van een bestelling !!!

Van duikers voor duikers - top!

...

zoals het hoort!

snelle service en kwaliteit product!

Top service, niets voor niets een partner van VIP Diving Bonaire!

Bestel je materialen om netjes bij de dichtst bijzijnde winkel op te kunnen halen word er direct al aangegeven dat je de BTW terug kan vragen. Alleen op de factuur een stempel van de douane halen en je krijgt je btw terug gestort wel met 20€ in mindering voor administratie kosten.

Goed verpakt (een klein precies passend doosje ipv een te grote doos zoals je vaak ziet). En keurig binnen de vooraf aangegeven termijn ontvangen.

Super goed

Prettig bedrijf

Gewoon goed en betrouwbaar.

Oke

Snelle levering uit ruime keus

Mijn duikcomputer was kapot. De levering door Sub-Lub van een nieuwe was snel en bood een ruime keuze.

Geweldige winkel en top service

Laats de wat duurdere duikspullen aangeschaft en besteld bij Sublub, wat een service en advies heb ik gekregen in de winkel van Rotterdam.

Goed bedrijf met vakbekwaame personeel

Laatst een duikbril en een onderwater case gekocht voor snorkelen , mijn telefoon paste perfect, de opname,s zijn van zeer goede kwaliteit, dank je wel sublub Amstelveen voor jullie goede kennis.

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.