Filtre

Zeer snelle levering van het door mij bestelde artikel.

Snelle en goede service

Al enkele keren besteld en steeds aan een correcte prijs en snel geleverd. Tevreden klant.

Uitestekend

Overzichtelijke website, duidelijke informatie en bestellen gaat makkelijk. Via de mail worden er updates over de bestelling en bezorging verstuurd. Snelle levering, goed verpakt, prima service!

• Ajánlnál minket? Yes

Top Service

Goede begeleiding naar het juiste product. Reageren accuraat op mailtjes.

Goede en vriendelijke bediening. Grote keuze duik artikelen.

Jammer

Geen communicatie, erg late levering

Snelle communicatie en levering! Product voldoet aan verwachtingen en dit aan zeer mooie prijs

Zeer positief

Snelle service en prijs conform.

Zeer goede service en technische ondersteuning

Zeer goede uitleg bij aanschaf duikjecket en duiklap.

Wat ik besteld heb is correct en een snelle levering!

Vlot en correct

Vlotte levering en verkeerd geleverde producten snel opgelost door retourneren van en gelijk versturen van de juiste producten. Top

Vriendelijke en snel geholpen

Good company

Very good communication, high quality product.

Beste duik winkel die ik ken

Vriendelijk, attend, meedenkend. Altijd staat een kop koffie klaar en ze nemen de tijd. De service is meer dan alleen garantie. Ik koop nergens anders meer ook al kun je misschien op internet wat tientjes besparen.

Prima advies

Aardige en behulpzaam personeel.

Fantastische ervaring !

" Een speciale Dank U Wel aan De Heer Daan Loeber om mijn aankoop in goede banen te lijden ! ",Bedankt voor alle voorafgaande inspanningen die mijn aankoop tot een goed einde hebben gebracht gewoon " TOP " ! Een Welgemeende Dank U Wel !.

Snelle levering, goede kwaliteit

De productbeschrijving op de website was uitgebreid genoeg om een keuze te maken. Snelle levering en zo te zien goede kwaliteit.

Snelle Levering

Zoals beloofd, levering binnen een werkdag bij product op voorraad. Top.

Super behulpzaam

Proberen je op elk vlak te helpen. Denken met je mee. Super met vullen van de flessen

Zeer goede service en snel antwoord op eventuele vragen

snel geleverd

keurige levering zoals ik van Sublub gewend ben.

uitstekende service

Uitstekende service en advies

Prima duikshop

Zomer onderpak gekocht voor mijn droogpak. Per Whatsapp kreeg ik netjes op tijd reactie over de maatvoering. Voldoet aan de verwachting. Op tijd geleverd zonder vertraging oid. Echter via achterafbetalen is het niet mogelijk meteen na ontvangst te betalen. Dat duurt ongeveer 5 dagen. Dat was onduidelijk. Ik weet ook niet waarom je niet meteen kan betalen als je dat wil.

Supersnel en zoals beloofd!

Zie hierboven

40 Admiraal de Ruyterweg A