Filtre

Article bien emballé et protégé magnifique montre je suis extrêmement satisfait

Teleurstellend

Ik heb voor 280 euro spulletjes besteld waaronder webbing.De webbing is buiten de norm. Dit lijkt wel een judo band deze webbing is 1 mm dik. Terwijl ik standaard besteld heb. Is 2.2 / 2.4 dik. Maar om het kort te zeggen ik heb de webbing bij een concurrent besteld die me mogelijk wel kwaliteit levert. Gr Bjorn.

Slecht bereikbaar

In maart een bestelling geplaatst maar pas eind mei mijn pakket ontvangen. Na mails en voicemail berichten, geen reactie. Pas bij whatsapp werd het meteen geregeld.

Een enthousiaste club met veel kennis.

Heel goed.

Perfecte service en support

Uitstekende service en support. Actieve klanten service tijdens aanschaf semi droog pak, top.

Het duurt lang voor dat de bestelling geleverd wordt. Maar het duurt altyd lang als je om materiaal zit te wachten

Goed advies

Ben hier geweest om mijn eerste duikset te kopen. Je wordt hier erg goed geholpen en zonder verkooppraatje, er wordt gewoon goed verteld wat de verschillen zijn en waar het prijsverschil in zit. Als ik mijn set wil uitbreiden kom ik hier zeker terug.

Supergoed

Behulpzaam en vriendelijk. Neemt alle tijd die nodig is voor een tevreden klant.

Snel en zeer goed

Ik werd opgebeld omdat bepaalde kleuren van de Uixi (plastuitje voor vrouwen) niet meer leverbaar waren. Welke ik dan zou willen. Dat noem ik nog eens service!

Breed assortiment

Makkelijk dat er ook maattabel bij staat

Goed geholpen!

Ook na het ontvangen, retourneren en nieuwe zendingen. Snel de verschillen in bedragen verrekkend. Fijn en snel contact.

Excellent service

Great pre-sale and post-sale service. Great product knowledge

Snel en goed geleverd

Overzichtelijke website, competitieve prijzen

Goede begeleiding

Fijne zaak met professioneel personeel

super !!!

goede service klantvriendelijke goede kennis van materiaal

Altijd netjes afgehandeld

Alles prima geregeld (misverstand opgelost)

Goede service, groot assortiment

Goede service, groot assortiment, wel lang moeten wachten op Tusa vinnen.

punctueel en snelle oplossing vragen, levering razendsnel

helemaal klasse

Mooie spullen, goed verpakt, op tijd

Product op tijd geleverd zoals omschreven.

Top service. Doen alles voor je

Veel geduld, goede uitleg, meedenkend.

Ik heb geen enkele ervaring en ben dus geheel 'equiped' door sublub in Voerendaal. Met veel geduld en uitleg over de mogelijkheden heb ik een volledige duikuitrusting gekocht. De service en uitleg een week later over de diverse materialen;- "Kom vanavond maar langs, ik moet toch op de zaak zijn, heb ik meer tijd voor je"-, was heel plezierig. Een 10 dus!

zeer goed

zeer goed product! werd geleverd op de dag zoals beloofd.

Perfect had hem jaren eerder moeten hebben. Mooi van formaat en heel gemakkelijk in gebruik.

Vriendelijke bediening en goed advies en service

Extra 1e trap online besteld. Snelle levering en perfect verpakt.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD