Filtre

redelijk hopeloos

best wel lang op mijn cobra 3 computer moeten wachten. heb verschillende keer zelf contact moeten zoeken bij sub-lub terwijl ze mij hadden belooft hadden dat zij dat zouden doen via de mail. Jammer vind ik dat.

Slecht

Duikbrillen zouden binnen 4 dagen geleverd worden. Uiteindelijk pas na 2 weken. Toen was ik al op vakantie. Beloof het niet als je het niet kan waarmaken

Normaliter erg tevreden

Meerdere malen iets besteld bij sublub. Eigenlijk altijd goede producten, service, vriendelijk als je ze belt en snelle verzending. Dit maal had ik een week voor Valentijn een kadootje besteld, maar deze kwam door problemen met leverancier 8 dagen na Valentijn pas binnen. Echt een bummerrr... :(

Goed stevig verpakt, producten zien er goed uit

top

top

Keurig, professioneel en snelle service

Keurig, professioneel en snelle service

Prima service. Snelle levering. Professioneel advies.

Prima service. Snelle levering. Professioneel advies.

Zoals altijd goed en vertrouwd

Prima serveice.

Grote selectie artikelen. Snelle afhandeling en top klantvriendelijkheid!

Uitstekende service. Prima klantcontact.

Uitstekende service en duidelijke product uitleg.

Prima ervaring, goed produkt.

Gevonden, prijs in orde, besteld en snel ontvangen. Ik woon in Duitsland, alles geen probleem. Thumbs up!

Mijn 1 ste indruk Goede service.

Na het retour sturen wetsuit deze was iets te groot werd ik de volgende dag telefonisch benaderd. Als alles zo goed verloopt ben ik geheel te vreden.

vriendelijk-behulpzaam- professioneel advies- ruime materiaal keuze

Gewoon een leuke ervaring. Je krijgt hulp en correcte uitleg en je mag gerust je tijd nemen om je keuze te maken, je wordt niet naar buiten gekeken als het lang duurt om te kiezen. Geen aankoopverplichting

Geweldig geholpen met kennis van zaken

Super geholpen bij het aanschaffen van een ademautomaat (L3Gend) en nog wat andere duikspullen. Met kennis van zaken en passie wordt er gesproken over spullen.

goede service maar niet snel

Ik besteld duikhandschoenen en sokken, alles mooi geleverd, wel zeer lang moeten wachten, heb zelfs gedacht om een te horen wanneer de levering kwam maar na een dikke maand mooi geleverd. merci

Mijn ervaring is dat men meedenkt en goede snelle service verleent. De beatelde artikelen zijn keurig op tijd geleverd

Prima product, levertijd vrij lang, maar was wel aangegeven vooraf.

Prima product, levertijd vrij lang, maar was wel vooraf aangegeven.

Snel en behulpzaam

Zeer gekwalificeerd personeel. Snelle verzending en duidelijk als er iets niet op voorraad is.

Zéér positieve ervaring.

Alles werd nog sneller bezorgd dan verwacht..

Goed en correct geholpen met de keuze van een duik tas

Goede web site en telefonisch advies

Binnen een beperkte tijd het gewenste artikel in goede staat ontvangen

Gewoon heel tevreden

De duikshop van het Noorden.

Een schitterende duikshop, waar je door Kim en Peter deskundig wordt geholpen. Met al jouw vragen over duikuitrusting en het onderhoud daarvan. Geven nuttige tips om nog beter met je uitrusting te kunnen duiken. Heb op hun aanraden een "overcap" van Camaro gekocht waardoor ik nu minder last van de kou heb.

netjes op tijd geleverd, en direct uit voorraad

een paar speciale batterijen en wat andere duik accessoires, netjes snel geleverd, en vanuit voorraad, geen wachttijden oid. kreeg wel veel emails over status pakketje. dat mag wat mij betreft minder.

Prima informatie en levering

Shorty besteld en binnen een dag op kunnen halen

Snelle reactie en uitstekende service

Had citizen duikhorloge gekocht maar de extender zat er niet bij, werd kosteloos opgestuurd en ik had hem de volgende dag al binnen (snelle reactie en goede service)

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD